Om my way to bloggevent!

20131121-161857.jpg
På väg!

Då sitter jag på tåget på väg till Sthlm och tjejerna som sitter på Riche. Vi ska sätta oss en stund bara vi innan eventet drar igång kl 18. Ska bli så mysigt och träffa alla….

Önskar ibland man bodde närmare Sthlm (jag bor inte långt ifrån men i alla fall) för då skulle såna här saker vara lite lättare. Nu måste det passas tågtider osv. Eller så kan man önska man var rik som ett JEFLA troll och kunde beställa ett eget jetplan som körde en vart man än ville.

Snart landar tåget på perrongen och jag ska leta upp en taxi. Ibland kan det kännas som om dom är gamar när dom står utanför stationen och väntar. Jag hajjar att dom vill ha körningar och så men ändå kan det bli lite lätt obehagligt. Well well….det finns värre saker i livet. Vi hörs igen senare.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
10 years ago

Ha en trevlig kväll och vaaaa vacker du är! kram kram :)))

Barbro
Barbro
10 years ago

Man kan värma upp på olika sätt, själv sitter jag på Max med en burgare….
Men det ska bli trevligt att träffa er alla om en stund!

mymary
10 years ago

Jaaaaa du gjorde som jag sa!!
😉

jane
jane
10 years ago

Hej Nina!Nu har jag följt dig i x-antal år men aldrig någonsin lämnat ett spår efter mig,men nu var det dags

Nästa inlägg

Lancome – TEINT IDOLE ULTRA 24 H

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x