20 saker du kanske inte visste om mig….

1) Jag är jätterädd för döden.
2) Jag börjar tro att jag känner av mediala saker.
3) Jag har tränat karate i 2 år och fick 3 graderingar.
4) Jag har ofta ”gå och lägga sig i sängen” ångest.
5) Jag har bara mormor kvar i livet av mina mor och farföräldrar och vi har inte så bra kontakt, naturligt då hon bor i norra Finland.
6) Jag har en extra ledningsbana i hjärtat som jag led av massor när jag var yngre. Idag är det bättre.
7) Jag var Luciakandidat i vår lilla stad 1991.
8) Jag är rädd för alldeles för mycket och så är jag hypokondriker.
9) Jag är galet traditionell och har svårt att ändra vanliga traditioner.
10) Jag är en stökig pedant.

20131125-124549.jpg

11) Jag tycker det är jobbigt att åldras.
12) Jag har aldrig vågat prova Botox eller Restylane och kommer nog aldrig våga heller.
13) Jag överbeskyddar mina barn.
14) Jag drömmer om att flytta till ett annat land.
15) Jag mår fysiskt dåligt av stress, alltid!
16) Ibland drömmer jag om att bara släppa allt ansvar och låta någon annan sköta allt.
17) Jag måste få baka ibland, för mitt välmåendes skull.
18) Jag skulle vilja göra mer TV.
19) Jag funderar på att införa en ICKE SOCIALA MEDIA dag i veckan (i månaden), vet bara inte hur det ska gå till?
20) Jag skulle vilja gifta mig med Tony pånytt.

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ullis
ullis
10 years ago

Hej! Nyfiken, hur känner ni Mirka? Kanske har missat det ngnstans ;o)
Ha en bra dag!

Niiinis
Reply to  ullis
10 years ago

Jag och Mirka lärde oss känna varann när vi var på Grand Hotells 100 årsjubileum. Innan det hade vi sprungit på varann några gånger. Det visade sig att dom bodde nästgårds från oss…. på den vägen var det. Mirka, Peter och alla barn är underbara. Hon är finska som mig också så vi har vårt sisu gemensamt också! 🙂

Ameon
Ameon
10 years ago

Hmm en sån lista kanske man ska sätta ihop.. dock hade det stått stökig pedant på 10 punkter… Jaja alla har vi nåt i bagaget! Vad är en extra ledningsbana i <3 ? jag kanske har missat- är din 21 dagars utmaning klar? jag har 5 städpunkter kvar av 15 🙂 dock stod där inte storstäda ugnen och fläkten som jag gjorde igår- extra poäng till mig!! kramis

Niiinis
Reply to  Ameon
10 years ago

Nä, jag har bara inte hunnit med min 21 dagar utmaning nu när jag har så jefla mycket och göra. 🙂 Tur det är en månad kvar till jul. 😉 Ledningsbana är som en extra åder som gör att det kan bli rundgång i hjärtat. Duktig du är och vad skönt det är efteråt! 🙂 KRAM

Englamo2
Englamo2
10 years ago

Härlig människa är du !! men du , du ska vara glad att du åldras , tänk så många som inte får det !!! Kram

Niiinis
Reply to  Englamo2
10 years ago

Alltså jag vill jättegärna bli gammal men inte åldras kroppsligt. Eller vill….det är jobbigt när allt helt plötsligt inte är som förr. Men gammal, det vill jag bli.

STOR KRAM!!!

Madde
Madde
10 years ago

Jag älskar din blogg! Du verkar vara en sån härlig person! Du är äkta och vågar visa många sidor av dig själv, det gillar jag. Jag är också hypokondriker och periodvis mår jag så dåligt av detta. Jag har dock gått KBT gör det och det har hjälpt mycket. Men jag hatar att ha ha dessa tankar, plågar mig varje dag. Skönt att höra att man inte är ensam.

Kram Madde

Nästa inlägg

Dopet av Mirka och Peters LILLA LILJA!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x