Bilpaj och tidig kväll!

Kväll igen. Helt konstigt att jag inte sover ännu. Har nämligen somnat runt sju nu flera kvällar. Milo somnade dock kl 16.30 i bilen, han sover för natten nu. Såattteeeee, det kommer betyda att vi går upp runt 3 tiden inatt skulle jag tro. Kanske borde jag anstränga mig för att somna snart ändå? Kanske skulle Milo och jag driva ett bageri? Sen skulle mamma kunna jobba där också för hon är också uppe och studsar tidigt tidigt på morgnarna. 🙂

Vet ni? Vår bil började strula igår. Den rycker och går orent. Jag har haft den på lagning idag men den är inte bra i alla fall. Nu ser jag tusenlapparna flyga iväg framför ögonen på mig, att laga bilar är inte gratis. Vi pratar tändspole, kamrem och sånt där junk som jag inte fattar ett jota av mer än att det blir fucki’n dyrt! 🙁 Hallå! Bilar ska bara funka. Tanka ibland men sen ska det bara funka. Usch, jag kan få så ont i magen av sånt här alltså.

20131126-191411.jpg

Ja, såhär såg det ut när vi hämtade den från bilfirman den 11/11 2008. Jag hade exakt 13 dagar kvar till beräknad förlossning och vi ville så gärna ha en kombi då vi skulle frakta barnvagn. Men nu är den ledsen och besviken var det verkar, har inte fått det den behöver så då sätter den igång och blir omöjlig. Kom igen nu Bettan….kääääämpa!!!

Nä, ha nu en trevlig kväll. Mina ögon börjar faktiskt klippa så det blir bra det här. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
10 years ago

Alltså nu har ni nog börjat vända på dygnet. Fattar inte hur du orkar på dagarna när du kliver upp mitt i natten, och hur orkar Milo på dagis om han är uppe redan klockan 3? Verkligen ond cirkel ni hamnat i, jag beundrar dig som orkar funka på dagarna och Dessutom blogga.

Niiinis
Reply to  Helena
10 years ago

Det är just det som inträffar hos oss under vinterhalvåret, den perioden bär det är som mörkast, typ nu i nov,dec och januari. Jag funkar bra på dagarna, Milo också…men det är bara det att vi stupar tidigare än alla andra. Allt är liksom förskjutet. Så när bi har lunch har vi mellanmål kan man säga….

Tack och lov så är det inte såhär varje natt. Det går lite upp och ner tack och lov. Så att Milo somnar 16.30 och vaknar 03 är en gång på 100 kanske. Han är för det mesta vaken till 19, 19.30 på kvällarna annars och vaknar vid 05.

Nästa inlägg

Tillverkning pågår!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x