Winter hello!

20131126-082352.jpg
Kallt som f******n!

I alla fall är det så det känns när första riktiga kylan kommer. Det är nu overaller ska klängas på, vantar och mössor ska det hållas ordning på och man förfryser muttski om man glömmer långkallingarna.

20131126-082735.jpg

Idag var det skönt att ta på sig sin galet varma jacka från Mom2Mom. Jag trivs i grönt, jag som de senaste tio åren bara haft svarta jackor. Äntligen något annat! 🙂

Idag ska du få lite härliga recept sen ska jag tipsa om en produkt som jag håller på och testar. Sen ska jag prata om min ”runk-dag” jag hade igår. Hörs igen om en liten stund. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
10 years ago

Hej Nina! visst är det kallt men ta inte på overallen än, eftersom det fortfarande är barmark kommer den förstöras om det kryps runt i den redan nu. Ha hellre en skaloverall eller fleecefodrad galon nu innan snön.

Satu
Satu
10 years ago

Hej Niinis, vill bara tacka dig för all inspiration som jag får av dig. Är viktväktare själv och när orken och inspirationen tryter så får jag extra energi från din blogg. Tack

Niiinis
Reply to  Satu
10 years ago

Åh tack! Vad härligt att höra! Fortsatt lycka till! ❤️

Nästa inlägg

Haga SPA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x