Gomöra!

Godmorgon!

När det vankas event som det idag äntligen blivit dags för så funkar inte min sömn alls. Jag tror helt enkelt att hjärnan är så fullbelamrad med allt som det ska tänkas på och bröstet är stressat. Jag fick i alla fall sova ok inatt, helt ok sömn också så jag ska inte klaga. Men är det inte typiskt? När man skulle behöva sova som fasen för att ladda upp då kan man liksom inte. Igår frågade min kompis Helena om jag är nervös för att vara konferencier? Det är jag inte, jo…kanske ett par minuter innan jag ska upp, men annars inte alls faktiskt. Jag har gjort det några ggr nu så man kanske börjar bli lite van. Sen tycker jag att det är så himla kul också!

20131128-064951.jpg

Just nu i min ugn. Det bakas saffransskorpor. Ska ha lite julgottis till försäljning ikväll. Har inte hunnit gjort så mycket men lite sånt kan vara kul att ha på sitt lilla bord. Det är Tony, Elliot, Theddes tjej Mickan och min mamma som kommer hjälpa mig med försäljningen ikväll då jag har fullt upp med att vara konferencier.

20131128-065128.jpg

Den här sötisen (schysst morgonfrilla va?) ska vara hos mina svärisar ikväll då hela familjen har event. Han pallar inte en helkväll där.

20131128-065326.jpg

Snygg outfit va? 😉 Åh herreminjee vad jag måste skaffa snyggare mysisar alltså.

20131128-065404.jpg

Minns ni att jag tipsade om att ha lök och vitlök i såna här burkar från IKEA? Ha inte det! POFF sa det när jag öppnade lökburken. Vafasen! Det blir ju som en bomb där i. Vitlöken ska vi inte ens prata om. Nu har jag försökt rengöra burkarna med både diskmedel och ättika. Vi har tvättat dom i maskin men det stinker i hela diskmaskinen nu. Så nu kastar jag dom. Så ett tips, ha inte lök eller vitlök med tättslutande lock. Det var jävligt dumt. 🙂

Nu frukost! Ska försöka höra av mig under dagen fast jag vet att jag kommer ha tjockt. Följ mig gärna på instagram, där uppdaterar jag också. @ninahermansen1

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bakverk & Fikastunder
Bakverk & Fikastunder
10 years ago

Lycka till idag! Det kommer att gå super! Kramar

Havrefras
Havrefras
10 years ago

Hej! Provade vitlök i burk, tyckte det lät snyggt och fräscht – men precis som du säger, funkar inte, mina möglade på nolltid 🙁

sofia208
10 years ago

Massa lycka till idag 🙂
Kramar

Nästa inlägg

Jag andas VARDAGSLYX

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x