Födelsedag och första advent.

20131201-085056.jpg
FÖRSTA ADVENT

Idag är det äntligen första advent då. Jag ska hänga upp de sista stjärnorna, dra på lite julmusik och baka. Tony ska till badhuset med Milo under tiden. Bra fördelning då Tony inte gillar att julpynta. Ni alla vet ju vad jag tycker om badhus. Men, nästa söndag ska jag nog följa med….tror jag….vi får se. Tänker mest på fotrester, kiss i poolen och fittbusktvättar. Men med tanke på att jag badat ute i Fjärdhundrabadet hela sommaren så borde jag ju fixa badhuset också. 😉

Idag är det också en stor dag. Min fina mamma fyller år idag så vi ska dit på lunch sedan.

Jag ska också visa er bilder och videosnutt från igår ifrån Stockholm Horseshow och Elliot som fick synas i hela Globen. Åh, det var så härligt. ❤️ Hörs snart igen!

Grattis fina mamma! Vi alla älskar dig så mycket! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Mysig morgon! Hoppas ni får en fin söndag och att din mamma får en härlig födelsedag, hipp hipp hurra!! 🙂

Kramar

Nästa inlägg

Stolt mamma på ”Min Globen Dag”

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x