En ren…

20131202-164756.jpg
Goodiebag från Helenaväskan.

I eftermiddags hankade jag mig iväg till ett möte med tjejerna som anordnar Vardagslyx. Vi gick igenom kvällen och sammanställde allt. Det var en bra kväll, alla är nöjda och glada och vi har tagit till oss det ris och ros vi fått. Mest är det bara ros tack & lov. Helena hade med sig en goodiebag till oss tjejer och jag blev så glad. Jag fick en Helenaväska, nyckelband, hårrosett, örhängen och min favorit…en ren. Nu har jag satt ihop den och den står på byrån här i vardagsrummet och är så fin.

20131202-165241.jpg

Jag är inte 100 på om jag vill att den ska stå där, ska känna efter en stund innan jag bestämmer mig. 😉

Nu ska jag snart sätta igång med Äntligen Måndag middag, berättar mer i nästa inlägg! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cajsa
Cajsa
10 years ago

Vart kan man köpa renen? Hur fin som helst!

sofia208
10 years ago

Kul att ni fick mycket ros för eventet! Fin ren, precis vad du ville ha juh 🙂

Petra
Petra
10 years ago

Jag undrar också var man kan köpa renen….superfin!

Åsa
Åsa
10 years ago

Såå fin ren. Vill ha!! Vart kan man köpa den?

Nästa inlägg

Vill du följa?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x