Förberedelser för kalas…

Ligger på soffan. Trött och hängig. Den här hösten känns låååång. Jag ska bara vila lite på maten nu. Jag håller nämligen på att ”pynta” inför Milos födelsedag imorgon. Tänk att min lilla plutt ska fylla 5 år?! Det är tammefasen galet. Det var ju nyss han kom till oss ju… Med den här farten blir jag 88 år på nolltid. Hur kommer det sig att allt går så mycket snabbare så fort man kom över trettisnåret? Man fyllde 30, sen sa det PANG så var man 40. Ska det bara säga PANG nu så är man 50?

I alla fall så har jag gjort en vimpel och små flaggor att ha på bakverken. Du ska såklart få se allt imorn när jag pimpat färdigt. Satt och googlade på inspiration till hans kalas men det fanns dåligt med inspiration måste jag säga. Milo ville inte ha nåt kalas för kompisarna, han ville bara ha kalas för ”familjen” som han sa. Jag tänker inte tvinga honom att ha kalas för kompisarna om han inte vill men jag hade sett fram emot kompiskalaset. Får väl pimpa, fixa och dona till kalaset imorn så det räcker och blir över istället.

20131203-192606.jpg

20131203-192615.jpg

Här ser ni vimpeln som jag gjort. Allt ligger kvar på köksbordet efter mitt klipp och klistrande och jag bara ORKAR inte plocka undan det där. Tänk att man kan få sån betongkeps? Aja, alla presenter är inslagna och vi laddar för att vakna typ 4 för att hinna på honom innan han själv vaknar. Dock så nattade vi honom precis så han lär sova till minst 5 i alla fall. Det blir tidig sång i huset imorn, grannarna ba: SNAAAAAARK! Idioter! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tezz
10 years ago

Ja tänk vad snabbt tiden går! Det slog mig nu att min dotter o milo är ju nästan lika gamla! Min Ellen fyller år den 27-5 år!!
Det är mysigt med kalas! Hoppas milo för en härlig födelsedag !!

Nästa inlägg

Vill du ha en REN och vinnare av SHELLACK naglar!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x