Konstig dag

20131205-064148.jpg

Vår säng är oerhört skön! Nu har vi sovit i den i 3 nätter och jag är inte alls så stel som jag brukar vara på morgnarna. Tony kan inte sluta prata om vår säng. På dagarna säger han att han bara längtar till sängen. Milo kommer springande på natten och så säger han ”Skön säng” när han lägger sig i den. 🙂 Den är uppskattad kan jag säga! 🙂

Idag känns det som jag vaknat på fel sida. Kan ni känna så ibland? Man vaknar med en typ av sorg i bröstet, gråtfärdig och man kan inte förstå varför? Idag har jag en sån dag. Den här dagen känns övermäktig att ta tag i just nu….. Men man reser sig och så kör man. Så är det ju. Har en del viktiga möten idag som jag måste beta av dessutom. Hoppas att den här ledsamheten försvinner under dagen, jag tycker inte om den alls nämligen.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AL
AL
10 years ago

Hej! Hoppas du mår bättre nu. Sånna dagar är inte det minsta roliga, speciellt när man inte riktigt kan sätta fingret på vad det är och vad det beror på. Känner igen det, men som du säger, man kör ändå. Fast ibland har man rätt att få känna sig lite låg. Tänk på din fina familj och dina riktiga vänner så blir du förhoppningsvis lite varm i hjärtat igen. Styrkekramar till dig idag.

Nästa inlägg

Nu sover femåringen…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x