Godmorgon limpan på ögat!

20131206-081345.jpg
Frukost på jobbet!

Godmorgon! Är du insnöad någonstans i Sverige? Här börjar snön att falla nu, marken är vit men det är slaskigt. Hos oss förväntas det bli som värst runt lunch. Vore det inte för allt hemskt som kan hända när dessa snökaos ramlar in så skulle jag tycka det är riktigt mysigt. Alla går spänt och väntar på hur det ska bli och hur mycket snö det ska komma. En del stannar hemma och burrar in sig i hemmet.

För oss blir det inget burrande, inte än i alla fall. Jag är på jobbet efter en sjukt stressig morgon. Jag har haft en av mina berömda ”vakna mitt i natten och ligga vaken” nätter. Tror jag somnade om vid 4 och låg sedan som i dvala med Milo som spelade spel bredvid och konstig sömn. Kl 07 ringde mamma och jag störtade upp. 7 liksom!!!!! Vi brukar åka strax efter halv 8. Resten hajjar ni säkert själva?

”Milo, nu måste du ta på byxorna!”

”Vart är min julkalender?”

”Nu börjar klädrejset”

En annan försöker kasta på sig smink så man inte skrämmer folk under dagen, jag har som två limpor på ögonlocken.

20131206-082424.jpg

Ser du Skogaholmslimpan på ögat? 🙂 Kan också kallas för ICA kassar fast dom är ovanpå ögat istället för under. Well well, nu är det jobbe dom gäller. Senare ska du få bilder från Milos pyssekväll på föris och så ska vi snacka Paradise Hotel. Eller PH för er som är riktigt insatta. 😉 Kollar du på det?

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
10 years ago

Limpor här också. Det får bli snigelfart idag. Har inte sovit på grund av stormandet vi haft här i Blekinge inatt. Vi får försöka ta ett djupt andetag o hoppas att man tar sig igenom dagen 🙂

Nästa inlägg

Öppet för beställning på Nindigos Rum

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x