Godmorgon och katt till salu på blocket?

20131207-085542.jpg
Morgonpigg

Godmorgon! ❤️

Jag tror att min lott i livet blev att vara vaken tidigt om morgnarna och sova mig igenom kvällarna. Om jag inte hade varit sådan kanske jag hade varit ute på kvällarna, sladdat runt, blivit kriminell och börjat knarka. Så jag tror det finns en mening med att jag blev morgonpigg, OCH att jag skulle avla av mig två barn som var morgonpigga också (en av dom är sjusovare utan dess like, håller tummar på att det inte blir något kriminellt av honom) ;).

Det är i alla fall såhär jag väljer att tänka när jag varit vaken inatt med magont och inte fick sova nu på morgonen. Det gäller väl att hitta något positivt i allt va? Enligt Tony ska vi också sälja katten på blocket efter inatt. Jag vet bara att han surrade om att katten alltid ligger på mig och sover och att det inte alls är konstigt att jag vaknar. Är det sen inte katten så är det den meterlånga här hemma. Så frågan är hur jag ska göra med vårt djur? Ska jag börja med att stänga dörren så kommer jag få lyssna på kattklor som skrapar på dörren. Jag kan ju knappast lära honom att inte vara i sängen när han alltid annars fått vara där….. Hmm, lördagsfunderingar.

Senare kommer mitt goda saffransbullar recept!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
10 years ago

Fast tänk så här: om katten inte legat på dig så kanske du sovit ännu sämre?
Jag sover som bäst med katten på mig, och då ska han ligga PÅ MITT ÖRA.
7 kilo katt på örat/huvudet borde ju vara obekvämt, men det är mysigt.

Frida
Frida
10 years ago

Se upp med kattklor i den nya sängen bara! Jag har en liknande kontinentalsäng, fast svart, och våra två katter (som numera har flyttat ut till vänner på landet) klöste sönder min fina säng totalt!!! Hängde långa trådar från tyget en dag när jag kom hem…snyft! Tänkte på din nya fina säng; sååå trist om den skulle bli förstörd!

Marie
Marie
10 years ago

Inte så konstigt att vakna både 4 o 5 om mornarna när man går o lägger sig så tidigt som du gör. Försök hålla dig uppe lite längre om kvällarna. Lägga sig i soffan med en stor varm katt på magen o en karl som pillar med fötterna, tro ja det att du somnar 🙂

Nästa inlägg

Kevin Walker vann IDOL

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x