Tips till önskelistan!

20131207-124633.jpg
Tips till önskelistan!

Ja precis, här har du ett hett tips om du som mig lagt det där med string på hyllan. I takt med att ärslet börjat hänga till sig och muttski verkar vuxit några storlekar blev liksom string något väldigt obehagligt. Dessa har blivit favoriter hos mig nu. Så sjukt sköna och sitter där dom ska. Mitt ärsle brukar tugga i sig trosor som en hungrig häst men med dessa så håller dom sig fint på plats. Snygga också ju!

20131207-124950.jpg

Googlade mig till var man kan hitta dom eftersom jag själv fått dom som gåva. Hittade att du kan köpa dom HÄR. 129 pistoler och så står det att dom andas också. Det gillar vi, att muttski får andas, inte sant? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina
Carina
10 years ago

Haha,du är så härlig & säger sanningen

Nästa inlägg

Saffransbullar med mandelmassa

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x