Tips på bra julmarknad?

20131208-074346.jpg

Godmorgon!

Det är andra advent och här har vi varit uppe sen kl 5. Har tänt ljus i hela huset så det är faktiskt riktigt mysigt här hemma. Hade jag haft smör hemma så hade jag satt igång och gjort julgodis nu på morgonen, men nu får det vänta till sen. Har problemmage denna helgen så själv får jag avstå godis men själva tillverkandet är ju det jag älskar.

Idag skulle jag vilja gå på nån mysig julmarknad. Jag älskar att gå på julmarknad och oftast så infinner sig den där härliga julkänslan då. Förra året var vi i Sigtuna, den är riktigt mysig och gammeldags. Gamla stan har också en mysig julmarknad, det var när Milo var nyfödd som vi var där sist. Time flies! Har ni nåt bra tips på mysig julmarknad får ni gärna dela med er.

Nu ska jag lyxigt nog njuta av lugnet en stund, Milo gick och la sig bredvid Tony och jag ska kolla såpor på TV. Härlig Söndag, hörs igen om en liten stund.

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
10 years ago

Godmorgon Nina,
Jag kan rekommendera Steninge slotts julmarknad. Dem har både traditionella julstånd med flätat, stickat mm samt även märkes pynt som tex tomtar och änglar mm från Sia. Dessutom har dem en jättebra restaurang i ladan och glasblåseri och en massa annat fint från bla kosta Boda. Åk dit, du kommer inte bli missnöjd!
Ha en trevlig andra advent!

Maria Rosendahl
Maria Rosendahl
10 years ago

Hej Nina.

Tack för en superbra blogg.

Steninge har en jättefin julmarknad, den är inomhus i en stor lada.
Ligger i Märsta. Kör mot Steninge slott.

Kram Maria

mamma till 3 och mormor till 10
mamma till 3 och mormor till 10
10 years ago

Var blev din köksprydnad av trädet vägen ?
Har du ”smittats” av de andra här på Femme ?

Kram // Trelleborg

Niiinis
Reply to  mamma till 3 och mormor till 10
10 years ago

Va? Nu fattar jag ingenting? Är jag trög? 😉

mormortill10
mormortill10
Reply to  Niiinis
10 years ago

Kanske är det jag som har fel.
Var det inte du som gjorde en lampa av en grov gren som hängde över bordet ?
Med ”smittats” menade jag att alla andra bloggare har det ganska avskalat och designat, men du körde en annan stil.
Snyggt vilket som tycker jag.

Niiinis
Reply to  mormortill10
10 years ago

Jahaaaa…. Jo den är kvar! Jag älskar min grenlanpa mest av allt. Den kommer jag nog aldrig göra mig av med, den hänger i vardagsrummet över ett runt bord. 🙂

Elisabeth
Elisabeth
10 years ago

Jag rekomenderar också Steninge SLotts julmarknad! Det allra bästa finns i Trädgårdsmästeriet på bottenplanet, massa växter, kransar och annan kul inredning…..God mat i restaurangen…

Nästa inlägg

BLOGGPAPPAN frågar efter era synpunkter!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x