Tiden från ”Hela Sverige Bakar”

Idag kom jag och tänka på när jag var med i Hela Sverige Bakar. Kände att det var väl värt ett eget litet inlägg på bloggen idag. Den tiden kommer jag nog aldrig glömma. Det är bland det roligaste jag gjort och samtidigt väldigt jobbigt, det har jag ju berättat för er. Om att inte kunna sova och hemlängtan som skar i kroppen. Hur jag faktiskt gav upp vissa stunder för att jag bara ville hem. Tänk, det handlade bara om några veckor i mitt liv men ändå var det så jobbigt. På något sätt sätts man i en situation där allt är så pressat både mentalt och fysiskt och så flippar man liksom lite. Dessutom var jag typ hungrig hela tiden också, hahaha….

20131210-170452.jpg

Första dagen vi kom till inspelningen. Jag och Elin i bild. Vi var och kikade i tältet som var så sjukt fint. Det kändes overkligt för alla att vi äntligen var igång.

20131210-170726.jpg

Minns ni detta då!? Leila blev arg när Jossan gjorde nå liknande cupcakes som Leila. Hon sa in en av sina synkar att hon ville tacka sin mormor för alla bakningsskill hon fått och Leila uppfattade det som hon tackade sin mormor för cupcakesen. Ja men ni hajjar dilemmat här? Blev en tidningsgrej av det och Jossan blev nedringd av Aftonbladet när hon var utomlands.

20131210-171900.jpg

Det var så sjukt rubbat att se sig själv på TV. Jag hade bjudit hem hela tjocka släkten för att titta på första avsnittet och det hela kändes som jag ville krypa ut ur mitt eget skinn och be alla åka hem. 😉

20131210-172036.jpg

Efter cupcakesbakningen i programmet. Det blev lite. 😉 Produktionen åt vet jag, säkert massa annat folk också. Sedan kördes en del till härbärge och en del fick djuren också smaka på.

20131210-172315.jpg

Ronnie och Paulo. Den här bilden älskar jag! Den här dagen hade vi ”a day off”. Hängde vid stranden och satt och prata om allt i livet. En mysig dag minns jag. Fick reda på att Emelie och hennes kille skulle försöka skaffa en liten efter programmet. Nu har dom en liten gudomligt söt Ruth. ❤️

20131210-172543.jpg

Jag och Ronnie gjorde också ett tidningsreportage ihop. Han och jag klickade superbra. Han sa en rolig grej när vi sågs. Han sa att han ”aldrig lärt sig så mycket om det kvinnliga könet som han gjort sen han träffade mig.” Haha, bra eller dåligt undrar man ju? 😉

20131210-172928.jpg

Den härliga finalen. Där stod våra finalister i förkläden och detta var väl första gången man kände att man skulle gett järnet istället. Ja istället för att längta hem och fokusera på den dåliga sömnen. Men men, alla tre var väl värdiga finalister och Kristina som vann är grym på bakning!

Sammanfattningsvis så var det helt underbart. Skulle göra om det varje dag i veckan! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lamborghini in da house!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x