Lucia & julfest i bilder

image

image

Ja, gårdagen bjöd ju först på lucia på förskolan. Lite vemodigt kändes det detta var Milo sista lucia på förskolan. Nästa år är han en stor kille som går i förskoleklass. Här satt han med sina vapendragare, Rian och Mille.

image

Efter lucia for vi till mamma & pappa och lämnade Milo. Han var så glad över att få åka själv till mormor och morfar. ”Ska jag få sova där själv? ” frågade han lyckligt. Tänk att det blivit så? Annat var det förr då han vägrade att bli lämnad någonstans. Här har Tony just satt sig till bords för att snart hugga in på julbordet.

image

Några av Tonys arbetskamrater. I bakgrunden ser ni faktiskt en tavla son jag tillverkat. 🙂

image

image

Tony jobbar ju ihop med sin brorsa så då har jag äran att få hänga med min svägerska Eva.

image

image

Det var svårt att få till en normal bild på dessa karlar….

image

Till slut fick jag väl till en någorlunda bild måste jag säga….piuuuh!

image

Men jag är inte den som är den….jag kan också bjucka på mig själv. 😉

image

Lyckades vi med till slut. 😉

image

Vild diskussion eller förberedelse för att ta en bild? Hahaha…..

image

Det blev en trevlig kväll även om vi var hemma redan halv 11. Jag drack inte en droppe alkohol pga min mage så jag kände mig ju typ svintrött när kl var 10. Gäääsp… inte så kul men vafasen gör man då?

Får se om vi kommer iväg på någon julklappshandling idag? Är du klar förstås?  🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
10 years ago

Jeeesus, nej!!! Är rätt avis på alla som är klara, men har mig själv att skylla, då jag har skjutit det framför mig. 🙂
Btw, undrar om det skett någon Niiinis-effekt på den där ljusslingan (den med grå och vita ”bollar”) på Rusta. Åkte dit idag för att skaffa två till hallen. Tji fick jag, slut i hela Sverige! 🙂

Pinsamma Mamman
Pinsamma Mamman
10 years ago

Vad smal han ser ut att ha blivit, din make.

Nästa inlägg

Pyntförmiddag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x