Kalasbilder

Go`kväll! Vi är hemma efter en hel dag med jobb och flängande. Imorgon kommer jag att skicka iväg de sista beställningarna till jul, sedan hoppas jag kunna pusta ut i ett par dagar över julen. Jag har också läkartid imorn och ska få svar på de första provsvaren.

Igår var vi ju på kalas hos syrran. 32 år fyllde hon. Galet att hon nu är en bit över 30, hon som alltid varit så liten. Jag var 9 när hon föddes..det var stort och få en bajsande lillasyster i den åldern. Tro mig. 🙂

image

Finaste buketten levererad till jobbet hade hon fått. Tänk att det är bland dey bästa som finns. Man känner sig ju så galet uppvaktad och som en freaki`n moviestar när man står där och ler med hela ansiktet och alla kvinnor runtomkring kollar in buketten med trånande blick. Det är lite ”leverera blommor till frugans jobb så blire mycket ligga”. Nu nästan hör jag hur karlarna som läser här inne klickar ner min sida och knattrar in i-n-t-e-r-f-l-o–a och klickar en bukett till frugans jobb imorn. 😉 Eller?

image

image

Det bjöds på julgröt och skinksmörgåsar. Rulltårta med gottis i som jag nästan hade kunnat gett min halva arm för, men min skitmage behöver lindas in i bomull.

image

Det var bara närmaste familjen så vi hade riktigt mysigt. Kan säga att vi garvade läppen av oss åt alla historier som berättades runt bordet och det var högt i tak kan jag lova. Ni vet, finnar som kommer ihop sig är inte kloka på en fläck! 🙂

image

En som fick nog av all julgröt och kalasande var den här minigrisen. Somnade sittande i fåtöljen och blev påklädd närmast medvetslös. I morse frågade han hur han kom hem?  Jag förstår honom. 😉 Som värsta fyllkajan som slocknat på en fest. Tack & lov så dröjer det innan denna ens kommer i närheten av något starkare än mjölk. Kommer man låsa in sin sladdis när dom blir tonåringar?  Känns som man är en coolare och närvarande morsa som äldre men jefligt överbeskyddande. Stackars Milo. Det är två stora förlåt till honom från sin mamma.

Förlåt för att du behövde födas den 4:e december. Nåt säger mig att du inte kommer vara så nöjd med dina föräldrar när dina polare börjar fylla moppeålder och 18. Förlåt, det blev svårt att planera när det inte ville sig.

Förlåt redan nu om jag blir en Stalin mamma och inte tillåter dig att göra något överhuvudtaget när du fyller 13. Din mamma blir fjantigare med åren förstår du och jag vet helt ärligt inte hur långt detta hunnit gå när du blir tonåring.

Hepp! Dags att äta kvällsmat!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cicci
Cicci
10 years ago

Hej!
Vår son föddes den 23:e december. Han hade svar på tal åt dom som tyckte synd om honom: ”Det var väl bra att jag kom överhuvudtaget” 🙂 Är själv decemberbarn och har inte direkt lidit av det 😉

Aggie
Aggie
10 years ago

Hej!

Ett ex fyllde år den 27 december! Men hans föräldrar va bra på ha en riktig jul och sen kalas. Inga julpapper på födelsedagspaketen och ingen julmat på födelsedagen tex. Han kanske får kompisar som fyller sent också? 😉

Vart kommer den ursnygga jackan Milo har på sig förresten? tröttisen 🙂

Nästa inlägg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x