Ser fram emot…

20131220-060913.jpg

Ja det är mycket man borde vara som sagt. Sömnen inatt var ungefär KATTSKIT. Det har sina naturliga förklaringar så jag tar inte så hårt på det. Idag är det sista dagen innan jullov för kidsen, HALLELUJA! Även mitt jullov ska sägas.

SER FRAM EMOT:

* Lata dagar! Hasa i fula mysisar, kolla TV, äta mat, ta en dusch, ta ett bad, läsa lite, blogga lite. Kanske ligga lite också.

* Sälen! Ja, om bara några dagar far vi. Jag och karln alldeles själva. Känns fruktansvärt konstigt och befängt men också alldeles underbart. Hur man nu kan mixa dessa känslor? Men det kan man, det kan man när man är kvinna. Kallas ”MULTITASKING in the brain”.

* JULAFTON! Den mysigaste dagen på året. Dagen då Ernst Kirschteiger flyttar hem i allas våra sinnen, större mysfarbror finns inte, han är MYS personifierad. En vacker dag Ernst, då ska vi ses och jag ska ta en bild på oss och så ska jag ge dig en bamsekram! I❤️Ernst! Bara inte detta uppfattas som stalking?! Kommer jag sitta på programmet STALKERS snart med konstig röst och luvtröja och försvara min faiblesse för Ernst? Nä, skojar bara…. På riktigt alltså.

Nu upp och göra frulle! Hörrni förresten, en av mina läsare är dietist och skrev att man skulle vara lite försiktig med krossade linfrön ifall du nu tillverkat KLOCKRENA KABLAR blandningen. Man får äta Max 1-2 msk linfrön per dag pga förgiftningsrisk, tänkte att ni säkert redan visste det men påminner dig nu. Vill ju inte du ska bli förgiftad! Bara skita bra liksom…. Hepp, hörs igen om en liten stund. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
10 years ago

Hej,

Tack för en fin blogg! Följt dig ett bra tag nu & du hjälper mig mycket i vardagen alla har vi ju våra tankar & bekymmer.
Några råd & funderingar gällande din sömn. Under perioder lyssnar jag på muskulär avslappning innan jag ska sova. Googla, finns säkert massor av varianter. Den som jag har ska man spänna ena handen först & sedan slappna av man går igenom hela kroppen. Svårt i början men det ger resultat. När man sedan lärt sig detta kan man använda detta är vardagen & då man ställs inför stressade situationer.
Sedan tror jag på att gå & lägga sig & somna i sin säng trots att kl bara är 19 😉
Ta hand om dig & önskar dig & din familj en god jul & ett gott nytt år!
Kram Kristin (jag från parkeringen på IKEA;))

Lisa
10 years ago

Så härligt med jul ledighet!
Barnen gick på jullov i går å maken i dag.
Själv ska jag jobba på som vanligt under alla helgerna, men jag tänker insupa stämningen från de lediga för allt vad jag är värd! 😀
Kram Nina, å tack för allt du delar med dej!

cecilia
cecilia
10 years ago

Hej

Du har en underbar blogg, älskar att du skriver om det som är jobbigt också. GOD JUL

Cecilia

Annika Duckmark
Annika Duckmark
10 years ago

Hej fina,

Sälen låter ju toppen. Vi var där för en månad sedan och det var toppen. Får ni möjlighet måste ni besöka hotel Bugelhof och Sälenstugan Orginal .

Kram och God Jul

Nästa inlägg

När nåt hemskt händer….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x