Sista rycket…

20131221-131407.jpg

Då tar vi den sista svängen dåra. Sedan ska det vara klart…. Idag ska jag också handla och fylla kylen med jul. Det brukar innebära knök i detta utrymme. Sedan hittat man sillburkar från 1800 kallt långt fram i juni liksom. Midsommarsill. 😉

Jag har i alla fall klart för mig vad för ätbart som ska finnas på glöggmyset. Mycket nytt som jag aldrig testat. Typiskt mig. Man kan ju misslyckas grovt då men vafasen, det är härligt och testa nytt.

Hörrni, det har kommit in en massa nya bloggare här på FEMME nu. Jätteroligt att vi blivit fler tycker jag. Så besök gärna Ljuvlig Mat , Bambi, Annika, Piccole Cose och Matilda.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallan
Mallan
10 years ago

Hur gör du i jul med viktväktarna? Måste bara säga att du är ursnygg på bilden! 🙂

Nästa inlägg

Snöbollar (vit choklad tryffel)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x