Mörrn mörrn!

20131222-072015.jpg

Hade tänkt lägga upp en mysig bild från vårt hem, du vet med tända ljus och morgonkänsla. Men så tyckte jag att denna bilden mer speglade mig denna morgon. 🙂 Jag har inte sovit så bra, somnade tidigt men vaknade desto tidigare. Ja, så då får detta vara morgonens bild. Visst är vi lika? 😉 Jag och Homer? La även upp denna på min instagram…. Haha. Man måste bjuda på sig själv ibland. Alla har vi någongång legat och dreglat i soffan med öppen mun av trötthet. Inte sant?

Nu ska jag förbereda för kvällen då några vänner kommer på lite glöggmys. Godis ska bakas och annat smått och gott.

Ps: Du hittar mig som @ninahermansen1 på INSTAGRAM.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tezz
10 years ago

Jag ligger väl sådär i soffan ca 5 dagar i veckan!
God morgon o trevlig advent!

Camilla
Camilla
10 years ago

Så ser det ut här oxå de flesta dagar i veckan. Ha en trevligt glöggmys!!!

Margaretha Nyqvist
Margaretha Nyqvist
10 years ago

Vill önska dig en riktigt GOD JUL och förta dig inte nu och var rädd om mage och rygg. Tack för din fina blogg och att du bjuder på dig själv, måste gå in en gång varje dag och få min dos av dig. EN STOR VARM KRAM från mig.

Nästa inlägg

SLUTSHOPPAT!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x