Godmorgon dan före dan…..

20131223-090134.jpg

Godmorgon!

Jag står och steker pannkakor här. Det är dagen innan julafton så jag tyckte det passade bra att bjuda våra nattgäster på pankisar till frukost. Hannah och hela hennes härliga familj har varit här och firat lillejul med oss. Kattis & Beijne dök också upp vilket var så längesen och jag är glad att vi äntligen fick ihop det. Barnens pappa Magnus var med han också. Så mysigt! Ska visa er bilder sen. Måste dock vänta till jag får några bilder av Hannah då jag var helt kass med kameran igår.

Milo går omkring som katten kring het gröt och väntar på att alla ska vakna. Han har varit och smygkikat på dom flera gånger redan. 🙂 Hörs igen om en stund!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x