Slapp-mode!

Nämen jag kommer inte utanför dörren idag känns det som. Jag och Milo har gått in i ”slapp-mode”. Fyran har bjudit på flera filmer, bl a Bilar som Milo älskar. Jag har sovit räv i några minuter. ”With one eye open” så att säga….  jag är sjukt sliten så julhelgen kom perfekt.

Nu bilder från vår ”hektiska” dag:

image

Katten i knät, Milo under armen och Bilarfilmen på TV:n.

image

Jag vilar och Milo kollar Lego på iPaden. Thank you iPad för vilan jag får idag. Eller snarare Steve Jobs.

image

Ligger och ser tavlan jag satte upp igår. Känns fint men lite ego på nåt sätt att ha ett eget verk på väggen. Men, även vi hade bl a denna sång på vårt bröllop så det känns ändå fint…..fast ego. Haha!

image

Nu börjar nästa film. Milo och jag ska kolla ensam hemma. Alltså,  det är första året så långt jag kan minnas som denna dagen kan ägnas helt och hållet åt slapp då alla julklappar är inhandlade och klara. Annorlunda och så freaki’n härligt. Ska dock åka till ICA sen och inhandla ingredienser till Jansson eller om jag kan flirta med Tony som ändå jobbar i närheten? Så kanske jag inte behöver sätta min fot utanför dörren idag. Så får det bli. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Adanir
10 years ago

Härligt de ser ut!
GOD JUL!
Kram

Nina - Glamourmamman
10 years ago

Såna dagar är ju UNDERBARA emellanåt!!

Önskar dig en riktigt mysig julhelg!

KRAM

Petra
Petra
10 years ago

Vilken underbar tavla!! Har du gjort den själv eller finns den att beställ ?

Nästa inlägg

Lillejul med vänner

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x