Godmorgon Sälen!

Godmorgon!

Vi somnade tiiiiidigt igår kväll kan jag säga. Jag vid sju och Tony vid 9. Haha…. Men som jag skrev, vi behöver sova. Vi sa också att det förhoppningsvis skulle bli mycket sömn på vår resa. Jag har vart vaken sen kl 3 (8 timmars sömn) och Tony sen 6 (9 timmars sömn) så nog har vi sovit som små grisar. 🙂

image

Just nu sitter vi och njuter av frukost. Nåt vi nästan glömt var vårt intresse för musik som vi båda har. Vi har lyssnat på musik nästan hela tiden. När man lyssnar på musik med barnen i närheten är det ju aldrig att vi får lyssna på nåt vi gillar utan då är det Justin Bieber, nåt superelektriskt eller ”I ett litet hus vid skogens slut” som går på Spotify. 🙂

image

Nyduschad och utvilad. Nu sitter vi och smider planer för dagen. Vi ska i alla fall en sväng till byn för aty gå på bolaget. Någon bastuöl ska inhandlas. Dessutom blåser det fasligt i backen tydligen så vi ska köpa sån sjal som skyddar fejset.

Sen ska vi sammanstråla med en av mina bästisar och hennes kille. Dom är också här utan barn och njuter några dagar. Ser fram emot en dag i skidbacken.

Jag har påbörjat en årsresumé av 2013. Du ska få ta del av de fyra första månaderna idag. Sen hörs vi givetvis ifrån backen. Följ mig gärna på instagram (ninahermansen1) och på Facebook (Niiinis Smink & Skönhet) där jag uppdaterar oftare under dagarna.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kattiiiiss
10 years ago

Ha en mysig dag idag 🙂
Njut av lugn, musik och varandra.

sofia208
10 years ago

Hoppas ni får njuta ordentligt av lugna morgnar tillsammans och att få lyssna på precis vilken musik ni vill höra 🙂

Ha en bra dag i backen!
Kramar

Nästa inlägg

Framme i Sälen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x