Hejdå Sälen!

20131229-091503.jpg

Nu har vi packat in oss i bilen. Jag har varit vaken långt innan tuppen och städat stugan. Tony fick sovmorgon. Nu längtar vi efter Milo, Thedde och Elliot. Tur vi bestämde att vi skulle ha söndagsmiddag allihop därhemma ikväll.

20131229-091758.jpg

Vädret här är såhär. Snöar på
Toppen men snöblandat nere i byn. Vi hade nog gärna åkt lite mer skidor idag men då hade någon fått sätta sig och köra hit alla ungar. Jag hade inte stått ut annars. 🙂

Så hur har vi haft det då? Ämen helt fantastiskt! Det var värt allting att få åka upp ensamma och bara vara vi. Kärleken rotas djupare och man känner varför vi valt ut varann som livskamrater. Så är det verkligen. Vill inte få det att låta sliskigt och klyschigt utan såhär känns det. Inte trodde jag att en långweekend tillsammans på tu man skulle ge så mycket? Jag är numera förespråkare för att försöka få till sånt här med sin partner. Minst en gång per år, gärna fler om man får ihop det. Man måste ju inte åka långt och göra något dyrt.

Nu har vi en 4 timmars bilfärd hem. Då åker vi först och hämtar Milo. Jag ska få ihop årsresumén här på bloggen. Del 2 kommer alldeles snart. Följ mig gärna på instagram @ninahermansen1) eller på min facebooksida.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Toppstugehäng

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x