Premiärdag och prövning som förälder!

Godmorgon! Åh, jag känner mig mosig som en mosad banan i botten på väskan. Har sovit till och från sen kl 16 igår kväll till i morse kl 5. Den ni, då har man sovit va? 😉 Äntligen lite utsövd! Wieeee….

Vår ledighet fortsätter veckan ut och Milo börjar förskolan igen den 7/1. Långledigt var bara förnamnet. Idag står premiärinbjudan på agendan.

20140102-082152.jpg

Milo, Elliot och jag ska gå på premiären av Disney On Ice. Vi har en överlycklig här hemma som blev så glad att BILAR skulle vara med i år. Förra året blev vi ju inbjudna av Hannah till samma event. Milo satt med stora ögon och bara stirrade så detta blir verkligen en höjdpunkt.

Just nu sitter vi här och väntar på att Theddes buss ska komma. Han och 10 kompisar åker till Björnriket idag. Brrrrr….. Vi måste prata om det sen. Nu ska jag pussa och krama på honom ordentligt innan han åker! Inte lätt att vara mamma dessa kommande dagar kan jag säga. Detta är nämligen hans första resa ensam med grabbarna. Varför sa ingen detta innan man blev gravid? Att man skulle ha sitt hjärta springande utanför kroppen på det här viset?

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bambi
Bambi
10 years ago

Vi ska också på Disney on Ice idag! KRAM

Niiinis
Reply to  Bambi
10 years ago

Vad kul! Då ses vi säkert.

KRAM

Ulrica
10 years ago

Ja, man minns alltför väl själv hur man var när man var 17 och drog iväg med polarna :o))).

Lina
10 years ago

KUL å ses idag 🙂 Synd att vi inte hann prata så mkt…e ju fullt ös hihi, hoppa vi ses snart igen? kram kram

Nästa inlägg

Nyårsafton i bilder

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x