Brunch på BERNS

Snacka om att jag INTE ångrar att jag åkte. Det var en ordentlig energikick denna annars så sjukt trötta dag. Så gölliga tjejer så jag blir alldeles glad i själen.

image

image

Berns bjöd på Asiatisk brunch. En brunch som är mycket känd för att vara fantastisk. Det var den. Jag kunde inte äta allt bara men det jag åt var riktigt gott.

image

Fanns liksom t.o.m ostron. Hur lyxigt är det? Även fast jag tycker att det smakar havsbotten och konsistensen påminner om en död snigel, tvij i fasen alltså vad äckligt det är. Jag har ätit hela 6 st på Östermalmsgallerian med en viss pilot jag dejtade för en hel del år sen och fick rallykacka utan dess like. Höll på att bli i bilen så jag tackar statsplaneraren vid midsommarkransen i Stockholm för macken med toa. Host host! 😉 Åh herreminjee alltså.

image

Johanna, Nette, Camilla och Hannah. Så mysigt, åh….har du möjlighet nångång tycker jag du ska samla ihop tjejgänget och gå och käka brunch ihop. Vi avhandlade en hel del och hade det så jäkla härligt.

image

image

Ett stycke varmrättstallrik och ett stycke efterrättstallrik. Detta kommer säkert innebära magont och tråkigheter men ibland får det vara värt det.

image

Thet kom i denna fantastiskt vackra tekanna. Tyvärr missade jag att ta bild på efterrättbordet, det var knööööök. Så mycket gott!

20140105-175732.jpg

Fina tjejer! Glad att jag fått lära känna dessa brudar ska jag säga er.

20140105-175821.jpg

Vackra och så rara Johanna! ❤️ Vi beundrade just hennes stil, hon har en svincool stil med håriga tröjor och jackor och en cool mössa till. Snyggt tjejen!

20140105-175926.jpg

Fick krama lite extra på Hannah nu när hon ska åka. Det kommer kännas konstigt att hon ska vara borta så länge men vi kommer få följa med på en riktigt härlig resa tror jag. Tur hon har en blogg. 🙂

20140105-180112.jpg

Den här kön ser kanske inte ni hur lång den egentligen var? Helt sjukt! Det var lite tjuvstartsrea på gång.

20140105-180211.jpg

Självklart var det NK som stod för kalaset. Såg att någon lagt upp en bild på instagram om att alla handdukar redan var slut efter nån timma. GALET VA?

20140105-180344.jpg

Den här ljusgrunkan var det många som stod och fotade. En redig grej inne på Gallerian.

Nä, en jättemysig dag och jag är glad att jag åkte och tankade på lite energi. Håll nu tummarna för mig så jag får en natt med mycket sömn? Jag behöver’t!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vadharsarahbakat
10 years ago

Så mysigt med en riktig tjejbrunch. Tyvärr jobbar jag alldeles för mycket för att någonsin hinna med sånt. Jag jobbar liksom helger och kvällar, när alla andra är lediga så tiden finns nästan aldrig att ses. =(

sofia208
10 years ago

Ser ut som en fantastisk dag och ”tjejdejt”, kanske just det du behövde idag? 🙂 Du ser oförskämt pigg och fräsch ut i alla fall ❤️

Chocochock
10 years ago

Får hoppas du slapp rallykacka den här gången då haha…:)
Själv har jag inte lyckats förmå mig att smaka ostron.
Och efter din upplevelse blev jag ännu mindre sugen 🙂

Maja75
Maja75
10 years ago

Förstår jag ju, att du är glad för alla nya bekantskaper!

Nästa inlägg

THE REALITY IN YOUR FACE

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x