Hemmafix

Som vanligt när jag sovit bra så får jag massor med energi. Det första jag gjorde idag var att börja fixa hemma. Jag har bytt plats på lite grejer i köket.

20140106-093359.jpg

Jag känner att julen har gjort sitt här hemma och man vill fräscha till lite. Även fast jag gillar alla ljusen och stjärnorna så vill jag nog byta ut dom mot lampor nu. Därför ska jag ”limma” lite för min karl denna morgon. Ska försöka få honom att följa med till IKEA. Jag vill också köpa lite L:a Bruket diskmedel och det finns inte i vår stad. Får ta fram min kvinnliga list tror jag. Inget IKEA = inget ligga eller nåt sånt. 😉

20140106-093724.jpg

20140106-093736.jpg

Nu har jag gjort en liten maskinpark i köket. Problemet med att baka lite för ofta är att jag oftast får kånka fram alla grejer varje gång, skitjobbigt ju. Men nu ska det gå så mycket lättare när allt står klart på köksbänken. Jag har en Hercules från OBH Nordica i färgen chili. Sen är det även en blender och en mixer från samma märke i samma färg. Är jättenöjd med samtliga. Jag har ju ytterligare en Hercules fast i silver. Den står och tar plats i köksskåpet. Frågan är vad jag ska med två till, kanske ska jag sälja den? Har haft den lite drygt ett år bara ju….. Nån som vill köpa en Hercules tro?

20140106-094123.jpg

20140106-094128.jpg

Vi har ett snorlitet kök. Alldeles för litet för min smak egentligen men nu är det som det är med det. Jag har stört mig så fett mycket på att ha micron på diskbänken. Den har tagit plats och varit i vägen. Nu löste jag det dock. Sååå skönt!

Hepp, dags att smörja gubben för lite IKEA. 🙂 Ni får väl se om jag lyckades sen. Kikar ni inte in här mer idag så finns jag på instagram @ninahermansen1 eller på min facebooksida.

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vadharsarahbakat
10 years ago

Skönt att röja runt i lägenheten lite. Det gjorde jag i lördags. Städade undan julen och röjde upp, förstår inte hur det kan komma kläder överallt! 😉 Fick även målat insidan av mina köksskåp. De var träfärgade inuti och nu är de vita, känns så mycket fräschare. Häftigt vad lite färg kan göra egentligen. =)

nina
nina
10 years ago

hej:-) tack för en fin blogg har tänkt på dina sömnsvårigheter och vet inte om du kanske redan provat melatonin, det hjälper mig väldig nåar jag har perioder av sömnproblem. Bara ett tips inga biverkningar och man blir bara vanligt trött. Mvh Nina

Annso
Annso
10 years ago

Åh skulle gärna köpa den (lite beroende på pris också) men kanske lite svårt att få den till Örebro 🙁
Har länge drömt om en ordentlig assistent men ännu inte tagit mig råd. Älskar att baka och även smågrabbarna( 2,5 och 4,5 år) gör det. Älskar att baka bröd men drar mig för det när man inte har ordentliga hjälpmedel.

Tack för en underbar blogg! Är inne dagligen och läser. Skrattar och gråter med dig. Du är bäst!!!

Fortsätt att vara du, du är unik!

Kram

Carro
Carro
10 years ago

Hej! Hur mycket tänkte du sälja din Hercules för? Jag är intresserad, bor i Stockholm 🙂

Niiinis
Reply to  Carro
10 years ago

Det är flera som är intresserade, men blir det inget så hör jag av mig igen.

Kram

sofia208
10 years ago

Tjusigt!! Vi har också ett alldeles för litet kök med alldeles för lite utrymme och jag hatar ”maskinerna” (läs micron) som tar en massa plats på köksbänken. Hade gärna löst det på liknande sett som du, men det passar inte in i vårt hem 🙁 Längtar tills vi får något större så jag får plats med allt. Min Hercules får nämligen bo i källaren 🙂

Nästa inlägg

Vi klara’t!!!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x