Scorett REA

Jag var in på Scorett:s sida och tittade igår. Där fanns sååå många godingar som jag gärna skulle klicka hem. Dessutom har dom FET-REA nu. Sen säger jag som nästan alla kvinnor gör… ”Man kan aldrig få för många par skor”. Det är helt sant! Så ni manliga läsare som läser här hos mig, det är bara till att gilla läget med frugan/sambon/flickvännen.

20140108-081000.jpg

20140108-081023.jpg
Du hittar samtliga skor på den HÄR sidan.

Skorna längst ner till höger påminner mycket om mina stövletter jag har. Jag har äntligen lärt mig att ha dom typ en hel dag utan att fultjura och typ behöva varmvattenbadda fötterna efteråt. Herreminjee så ont jag hade i början, av höjden (klacken) alltså. Tror också att lite övervikt gör saken värre, det är de stackars fötterna som bär upp all tyngd ju. Tänk vad dom små fossingarna får utstå egentligen? 🙂

Nä, nu iväg och jobba. Ska snabbt iväg till kontoret och hämta min dator som varit där sen julas. Jag har nämligen alla jobb-prylar hemma så det får bli hemmajobb idag. Har massor jag ska göra så jag känner mig rätt taggad. Det blir en lagom start också! Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Snygga skor!! Mina fötter är dock inte vana vid den typen av klack, kanske borde ta och lära mig för det är fruktansvärt snyggt 🙂

Ha en bra jobbdag!
Kram kram

Nästa inlägg

Morgonpromenad

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x