BRUN UTAN SOL GUIDE

20140110-104709.jpg
1) Decleor HÄR!
2) FAUX TAN HÄR!
3) LOREAL sublime bronze HÄR! (REA just nu)
4) PIZ BUIN HÄR(REA just nu)

Nu när himlen är gråare än betong, instagram vimlar av Thailands bilder och vintern fortfarande känns långt bort kan faktiskt lite brun utan sol göra gott för själen. Att bli brun gör att man känner sig fräschare och snyggare på en gång. Jag slutade sola solarium för många många år sedan då det inte är bra så nu är alternativet BUS. Här ska du få en liten guide på de bästa Brun Utan Sol som finns (enligt mig och flera andra). Tro mig, jag har testat en JELFA massa genom åren.

DECLEOR:
Den är en dryg, alltså riktigt dryg och har en bra konsistens. Lätt att applicera. Brunfärgen är jättesnygg och har en bra ton. Den känns naturlig och färgen håller länge. Den är inte gratis men med tanke på att den är dryg och jäkligt bra så är det värt det.

FAUX TAN:
Denna körde jag med inför mitt bröllop 2006. När man smetar på det blir man typ smutsbrun, det är bra för då ser man vart man haft på. Slutresultatet blir jättebra och håller länge. Man bli väldigt brun så ta det lite coolt i början. Konsistensen är trögflytande men sjunker ändå snabbt in i huden, nästan lite för snabbt. Mina händer var bruna länge efteråt. Var noga med att tvätta händerna direkt efter insmörjningen. Denna är också dyr men superbra! Doftar massor med mandel.

LOREAL SUBLIME BRONZE:
När jag känner att jag inte riktigt har råd med dessa ”Brun utan sol Rolls-Roycen” så köper jag denna. Den är lätt att stryka på men jag tycker den är ganska kladdig, jag får gå naken länge efteråt för att torka typ. Den ger en härligt gyllene bronsig färg och jag har sett tjejer som smort på massor av denna och sett ut som dom varit utomlands. Doftar lite brun utan sol men inte så mycket som en del andra. Denna är mycket prisvärd och en riktigt höjdare på Brun Utan Sol himlen.

PIZ BUIN:
Den här finns i olika styrkor för att passa olika hudtoner. Man väljer alltså max om du är mörk och de ljusare om du är blondare. Jag kör alltid max. 😉 Färgen blir väldigt fin och sitter bra. Dock så tycker jag den doftar lite mycket men har man på till natten så sover man bort doften. 🙂

Här ovan under bilden har jag letat upp ställen som har dessa, jag försökte hitta de billigaste ställena som du kan klicka hem dom på.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elisabeth
Elisabeth
10 years ago

Är det någon fler än jag som inte kan öppna länkarna till BUS:arna??

Niiinis
Reply to  Elisabeth
10 years ago

Nu har jag fixat det! 😉

Mia ERicsson
Mia ERicsson
10 years ago

Nästa inlägg

Kycklingpanna

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x