Middag, PH- pulver och rågfrallor!

GODMORGON!

Hörrni! Först och främst måste jag berätta att jag sovit fram till klockan 7 denna morgon. [[[ BAAAAAAM ]]] Plötsligt händer det. Jag somnade halv 12, vaknade en liten snabbis vid 4, gick och kissade och somnade sedan om direkt. Vaknade kl 06.58 och trodde tammefasen inte att det var sant??!! Så underbart fantastiskt! Jag hade glömt hur det kändes att sova en natt i vanlig tid. Känner mig väldigt trött idag dock så jag antar att omställningen av det gör sig påmind.

Vi hade en mysig dag med mina föräldrar igår. Vi käkade lunch tillsammans och diskuterade PH värdet i kroppen. Det var någon som tipsade mig om att kolla upp mitt PH värde eftersom jag har så mycket bekymmer med min kropp. Mycket (typ allt) stämmer in på mig med att ha ett surt PH värde. Sagt och gjort så gick jag till hälsokost igår och skaffade mig ett test.

image

Vi pratade med hon på häslokostbutiken och så har jag läst mycket på nätet om det här. Att ha ett surt PH värde i kroppen istället för neutralt gör stor skada på kroppen. Kroppen slits oerhört av det och man har symtom som dålig matsmältning, matallergier, magkatarr, uppsvälldhet, irritation, järnbrist, tarmbekymmer, trötthet, depression och för att nämna några. Jag har allt det där. I morse testade jag mig och mycket riktigt. Jag är sur som fan. Alltså i kroppen. Så på måndag börjar jag en ph-pulver kur. Ska bli så spännande och se hur det blir? Kan ta flera månader att komma i fas men jag ska köra det så länge som det behövs. Tack för tipset du som tog upp det här med mig.

Nog om det!

image

image

Igår kväll blev vi bjudna till John & Eva och fick komms till detta härliga dukade bord. Så lyxigt så det är inte klokt. Fin dukning gjord av Eva.

image

image

Tog inte bilder på all mat men efterrätten fick jag med på bild. Så gott var det!

Idag väntar NNM = Nytta – Nöje – Middag. Nyttan blir att åka till IKEA med mamma, jag håller på och fixa med Milos rum och behöver förvaring. Nöje är att jag får hänga med mamma och kanske besöka pulkabacken med Milo. Middag ikväll ska jag planera under dagen. Tony drar och badar med Milo nu så dom har fullt upp med kuligheter.

Förresten så har jag bakat frallor på morgonen efter detta recept.

20140112-110541.jpg

20140112-110545.jpg

20140112-110554.jpg

20140112-110550.jpg

Nu ska jag ut och gå en promenad! Hörs snart igen! Hoppas du får en mysig söndag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
M
M
10 years ago

Hej! Jag vill bara varna dig för att lägga för mycket pengar och tilltro på ”ph-produkter”. Det finns inga som helst bevis på att sånt stämmer, det är troligen rent lurendrejeri. Kroppen kan själv reglera ph, annars skulle vi inte överleva. Glöm inte att vara kritisk till källorna när du läser! Ett fåtal produkter på Hälsokostbutikerna är bra, men det mesta är tyvärr ren bluff.
Kram!

Niiinis
Reply to  M
10 years ago

Jag har faktiskt inget annat väl än att prova. Hade du gått i mina skor under detta året som gått så tror jag att du kanske tänkt likadant. Tack för din omtanke. Jag är dock inte så godtrogen så jag tror på allt humbug som finns men efter att ha läst om folk (inte bara sidor som propagerar för denna produkt) och faktiskt pratat med andra som provat och fått bra hjälp är jag beredd att prova. Är det så att det inte funkar så har jag gjort vad jag kunnat.

Vi får se om det blir bättre? Jag hoppas ju på det….

Kram till dig!

m i l l a h . s e
10 years ago

Testa Fitline som Johanna Tofteby skrev om på sin insta för nån vecka sen!
Jag kör FL och mår så bra av det, har slängt alla mina mediciner.
Och för dig som har flera bekymmer så kan det vara super.
Har du tur så blir du kvitt dina magbekymmer, blir piggare, sover bättre. OCH du återställer en försurad kropp! Hör med henne och testa!

M
M
10 years ago

Känns skönt att höra att du är kritisk. Förstår också att du är beredd att prova det mesta. Jag önskar dig all lycka till och kommer så klart fortsätta följa vad som händer.
Tack för en toppen-blogg, kram!

Johanna
Johanna
10 years ago

En kompis åt sånt där pulver och måste tipsa/varna dig om att verkligen äta det vid rätt tidpunkt. Min kompis skulle ta sitt (säg 3 timmar) före mat och om det blev kortare tid fick hon sjukt ont i magen!! Så var försiktig!!

Jessica
Jessica
10 years ago

Såg att det fanns en artikel i Amelia nr 25 2013 om just PH-värde, kanske kan vara något för dig att läsa? 🙂

Nästa inlägg

Ut och fika!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x