När snön kom….

Godmorgon!

Uppföljning sömn = Not so GOOD. Vaknade två inatt efter att ha somnat klockan halv 9 såatteeee…jag tror att kroppen är lite sugen på att återgå till den ”vanliga” dygnsrytmen. Somna tidigt och vakna tidigt. Well…jag står emot och upp till kamp med sömnen. Vi blir två om det här. 🙂

Min ”to-do list” är idag lååååång. Massor att göra så jag måste jobba effektivt. Det är bra det med tanke på att jag får annat att tänka på eftersom jag är orolig för imorn. Ska kolla mina leverfläckar (bokat om 2 ggr) och jag har en på ryggen som inte ser hundra ut. Jag var först till husläkaren som remitterade till hud. Usch, jag pallar inte såna här grejer känner jag. Blir helt nere och så jäkla orolig bara…..blir som en grå blöt lovickavante över hela min själ.

20140113-091841.jpg

Hörrni, vintern kom i helgen. Ni som hatar snö är säkert inte glada när snön väl kommer men att se hur glad Milo blev och att världen blir ljusare, ja…det är värt mycket tycker jag. Bara att ha det ljusare runt omkring en gör mycket för själen.

Nä, nu måste jag fortsätta här. Återkommer med både middags och sminktips senare. Hoppas du får en fin måndag min vän! ❤️ Hörs snart igen!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
10 years ago

Det är roligt att läsa på Facebook. Hela december och fram till för 2 dagar sen har det gnälls över att vi inte får någon vinter och snö. När den väl kommer så gnälls det över att det är sååå kallt och och dom har inga vinterkläder eller bilen startar inte osv osv. Aldrig är man nöjd *skrattar*.
Ha en fin dag. Kram

Kim - Mamma till 2
10 years ago

Jag fick också en remiss från vårdcentralen men det visade sig att dom var helt ofarliga när jag väl var hos hudläkaren. 🙂

Nästa inlägg

Semla

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x