Hemma igen

Hej fina ni! ❤️

Då har jag kommit hem här med två av mina barn. Jag har också gjort besöket hos hudläkaren. Hon berättade att vi setts när vi båda var lite yngre. 🙂 Året var 1998. Då tog jag bort en fläck på muttski efter min graviditet med Elliot. Den hade blivit kolsvart och stor under graviditeten och den fick jag ta bort samma dag. Nu har jag två fläckar på ryggen som hon ville jag skulle ta bort. Det var inget alarmerande över leverfläckarna men hon pratade om att det kan vara förändringar i dom och för att undvika att få malignt melanom så ska man ta bort såna fläckar. Hon sa att hon skulle bli mycket mycket förvånad om det skulle visa sig vara malignt melanom i dom och att jag skulle sova gott. Kallelsen kommer i vår nångång eftersom det inte är någon brådska.

20140114-153054.jpg

På väg ut från läkaren…. Så slut av nervositet. Jag var sådär nervös så man blir sådär galet skitnödig precis innan hon kom och ropade upp mig. (Ursäkta informationen)

20140114-153927.jpg

Direkt efter gick jag till Fabian Flink och gjorde om alla deras småskyltar. Glömde ju ta bild på det när jag var klar, attans! 🙁

20140114-154133.jpg

Det blev en skaplig fika va? 🙂 Fick smaska i mig en semla som kallas för blandsemla. Då är mandelmassan ihopvispad med grädden. Alltså, HALLELUJA! Såå sjukt gott!

Jag shoppade lite idag. Måste visa dig sen. Men nu har jag lite måsten som ska fixas. Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mira
Mira
10 years ago

Först o främst, vad skönt att det imte var nåt!!
Sen fick du mig att skratta, trodde jag var ensam om att bli akut nödig när jag är nervös 🙂

Skriver görsällan men läser dagligen, gillar varationen du bjuder på! Kram

Lillemor
10 years ago

Skönt att det gick bra

Åsa
Åsa
10 years ago

Måste bara säga att jag är jätteimponerad över att du tar tag i sånt här jobbigt! Superbra att va av med det ju! Nu får du känna dig supernöjd, stor kram till dig! (Måste köpa en semla snart!! 🙂

sofia208
10 years ago

Skönt att det inte var något allvarligt! Men hur snygg är du inte då?! Syns inte att du varit både akut skitnödig och dönervös 😉

Det kan man verkligen kalla skaplig fika, inte illa att jobba lite för ett sådant café 😉

Ha det gott!
Kram

Marie
Marie
10 years ago

DEN semlan ser god ut. Åh, vad sugen jag blev. Måste bli en semla snart 🙂

Nästa inlägg

Snabb Chokladmousse

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x