CHOCK

20140116-084000.jpg
Godmorgon!

Detta är min vy just nu. Ligger nämligen i sängen och har precis vaknat. Alltså sååå konstig känsla. Jag ska berätta…..

Jag vaknade kl 2 och har inte kunnat sova. Min hjärna har gått på högvarv och fyllts med massa idéer. Jag hade ju ett möte igår som gjorde att jag fick så mycket energi och nu har en boll satts i rullning. Det kommer bli kul och du kommer också få nytta av det. Idéerna fullkomligen sprutar i huvudet på mig och fullmånen sken som starkast inatt, dvs knappt någon sömn. Kl halv 6 vaknade Milo och det är här det börjar bli ett töcken.

Tony låg nog kvar till sex, jag är lite osäker för jag började somna om här. Typ ”dregla i kudden” somna om. Han har sen tagit ner Milo, dom har gjort sig klara och åkt. Jag vaknar med öronpropparna i med ett ryck och ser att det är ljust ute. Det HÄNDER ju liksom aldrig mig. Klockan är halv 9 liksom. QUE??? Jag fattar ingenting. Ringde till Tony och mådde nästan dåligt av det. Han var så glad för min skull att jag äntligen lyckats somna om.

Förstår ni det sjuka här? Jag mår liksom dåligt av att jag somnat om, att jag missat Milos morgon och att jag varit helt borta i flera timmar. Vad är det för fel på mig? Tycker inte jag att jag är värd att sova eller? Gud så konstig känsla….

Nä, nu måste jag gå upp. Jag ska träffa en vän kl 10. Jag ska blogga om gårdagen under dagen här. Dock så fick jag lite bråttom nu så nu måste jag kasta mig upp och göra mig i ordning. Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bra dag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x