Kladdkaka i kopp

Nu ska du få det bästa PMS tipset ever!!! Jag har nämligen jordens PMS, tågade in här som en ovälkommen gäst. Mer om det senare…

20140116-160008.jpg
Kladdkaka i kopp!

På 2 minuter har du en rykande färsk kladdkaka framför dig. Idag hade jag ett sånt sug så jag kände att jag skulle äta upp smörbyttan och ett paket socker typ. Då var det lite bättre val att fixa denna snabba och urgoda kladdkaka i kopp.

RECEPT 2 muggar:

4 msk vetemjöl
4 msk strösocker
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
3 msk rapsolja
3 msk mjölk

GÖR SÅHÄR :
Blanda ihop de torra ingredienserna i en liten skål. Knäck i ägget, tillsätt olja och mjölk och rör till en slät smet. Fördela smeten i inoljade koppar. Fyll upp till 3/4, alltså lite mer än halva muggen. Kör på full effekt i micron, kör dom en och en. Det tar olika tid för olika mikrovågsugnar. I vår tar det 45 sekunder. Prova dig fram. Vispa grädde och klicka på, pudra över lite kakao.

Ät & njut! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pillan med tre gullungar
10 years ago

Det måste jag pröva nästa gång PMS:en slår till. Ser gott ut!

Nästa inlägg

Ruby Zin

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x