Godmorgon PMS

20140117-052627.jpg
Superbra öronproppar!

Godmorgon min vän! Vi vaknar upp till fredag. Lite hattig sömn för mig men har fått ihop lite timmar i alla fall. Tänkte jag skulle kicka igång dagen med att tipsa om dessa öronproppar. Jag klipper av dom en bit för annars blir dom för långa. Då ser man ut som SHREK i sänghalmen. I alla fall, dom dämpar grymt bra och jag känner faktiskt att den sömnen jag får är ostörd. Weeeeyyy….fortsätter det såhär kommer jag nog sova som en prinsessa om 37 år. 🙂 Dom är köpta på Apoteket. Tipp topp!

Annars då? Det är fredag och det känns härligt. Jag ska jobba och sen står fredagshandling på agendan. Ska köpa en fin fredagsbukett också. Något som inte är fullt så härligt är PMS. Jag vill återigen sätta mig i kylen och äta allt jag ser. Låt mig få förklara. Jag kan ha avslutat en måltid och genast börja tänka på vad jag ska äta? Igår åt jag mat, sen åt jag lite godis, sen åt jag lite chips (jag som inte ens äter det), sen åt jag kokta morötter samtidigt som jag tuggade på en marsmallow. Alltså samtidigt i munnen!!!! What the FUCK? Sen gjorde jag kladdkaka i kopp med vispad grädde till. Åt den…. sen lugnade jag mig en smula. Alltså QUE? Är detta friskt? Sen har jag huvudvärk, sömnbesvär, jag är svullen, irriterad – uppgiven – ledsen, orkar ingenting. Ja men så ungefär. Dessutom händer det att jag vill slita huvudet av folk eller slå till nån på käften. Skilja mig eller säga upp bekantskapen med någon. Ibland vill jag inte ens gå utanför dörren.
TACK & LOV så är det inte såhär jämt. Jag har faktiskt haft några månader som varit lugna nu så jag tror att motion hjälper och att jag viktminskat.

Hittade en sida som heter SJÄLVTEST. Jag gjorde det….men med tanke på att jag haft en svår PMS denna månad så kanske jag får ett tvetydigt svar (eftersom det inte alltid är såhär). Men mitt svar blev:

20140117-054609.jpg

PMDS är en svårare form av PMS. Jag tror att jag har det ibland, men inte alltid. Mitt knep är att motionera och ära rätt, då blir det bättre. Om du lider av det så finns det annan hjälp att få…ba’satt’nivet. Ja jag tänkte så ingen hinner skilja sig eller slita huvudet av någon.

Nu ska jag göra frukost! Min PMS ska inte få förstöra min fredag. Vi hörs igen om en liten stund. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
10 years ago

Instämmer, PMS är så jäkla jobbigt. Har blivit värre för mig ef 35.
Man orkar liksom inte med sig själv. Jag vill typ separera, grina, råna en godisaffär eller bageri.
Tack o lov att man är medveten om vad som händer, så man kan förvarna sin familj.
Ska göra det där testet, även om det kanske inte behövs.. Haha!

Ha en fin helg!

DeMarkey - LiveYourDreams!
10 years ago

Hej sötis! Tyckte jag såg en bild på dig inne hos Annika D, har du blivit blond? Eller såg jag fel?! *nyfiken*

Hoppas du får en fin fredag!

Dragica
Dragica
10 years ago

Sen jag började med ett p-piller Cerazette, så har jag ingen mens och ingen PMS. Underbart först och främst för mig och sedan för resten av familjen. Började med detta piller för ca 10 år sedan när jag fick mitt andra barn och är supernöjd. Enda anledningen till att inte använda detta piller är att man inte kan göra det av hälsskäl anser jag! Med förhoppning att din PMS snart är över!

DeMarkey - LiveYourDreams!
10 years ago

Såg nu att hon bara va väldigt lik dig men nej, det va inte du, det va för tidigt och jag va för trött haha.

Niiinis
Reply to  DeMarkey - LiveYourDreams!
10 years ago

Det var Anki Bagger. 🙂

Jenny
Jenny
10 years ago

Halloj!!
Ville bara berätta något som hjälper mig mot pms.
Vitamin B6, helt underbart. Först åt jag dem varje dag,nu kan jag börja äta när jag känner att det är dags.
Allt hjälper ju inte alla men det var ett tips från mig.
Ha en bra fredag!!!
Kram Jenny

Nästa inlägg

Största kärleken ❤️

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x