Fij i faen så PIIIINSAAAAMT!!!!

Go’kväll!

Ok, förutom att vi blev bortskämda med äppelpaj med vaniljsås och glass så har jag nog aldrig gjort bort mig så mycket som jag gjorde ikväll.

20140119-192924.jpg

Jag blödde igenom i deras fåtölj. SKJUT MIG!!! Hur kan det hända liksom? Kände ingenting ju…. Reste mig upp och där stirrar en ilsken blodfläck på mig. Jag trodde jag skulle svimma! Jag ville ta fåtöljen på ryggen och springa ut. Kasta in den i bilen och tvätta den i världens största tvättmaskin. Tur jag känt henne sen jag var miniliten säger jag, än att det händer på nåt möte tillsammans med folk man knappt känner eller nåt.

Jag ville göra rent men hon vägrade låta mig göra det. Hon hade ändå tänkt tvätta fodralet då hon hade sparat de över julen då alla ändå slabbar i fåtöljen. Med slabbar…..menade hon blöder igenom också? 😉

Näj, fyyyy faaaarao så pinsamt! Men om det nu hänt dig nångång, (eller händer i framtiden) så tänkte jag att jag bloggar om det så kanske det känns bättre för dig.

Satu! Om du läser här inne så säger jag förlåt igen! Jag ska gottgöra dig med vad du vill… 🙂 // Mens-slabbarn!

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
10 years ago

Du är underbar som delar med dig till oss!!! Fy va jobbigt!! Jag hade nog halv dött (hel dött till o med)

Adnil73
Adnil73
10 years ago

Hände mig oxå en nyårsafton hemna hos vänner. Dubbla bindor men inte hjälpte det. Fy vad jag skämdes. Var deras stolar med tyg på till deras matsalsbord. Så jag vet precis hur du känner dig. Beundrar dig som delar med dig till oss.

Kram

Maja75
Maja75
10 years ago

Aja, sånt som händer. Vi är ju kvinnor och kan liksom inte rå för de där blödningarna 🙁 Men visst, förstår att det kändes pinsamt! Du är härlig som bjussar på lite allt möjligt! 🙂

Må så gott!!

Anne
Anne
10 years ago

Nina, du är helt underbar!
Jag som inte har Facebook, sällan läser bloggar och aldrig skriver kommentarer, känner att jag nu måste kommentera!! Du har fått mig att bli en bloggläsare!
Tycker ofta annars att många bloggar bara vill visa upp senaste dyra inköpen och vackraste hemmen, men din
blogg är verkligen intressant och den gör mig på så gott humör 🙂
Gillar verkligen din ”blandning”, allt från mat/bak, smink, inredning, köptips mm till familjeliv, jobbiga saker och rena galenskaper 😉 Du bjuder verkligen på dig själv. Love it!

Hälsningar från stenålders mamman 🙂

Therese biagiotti
Therese biagiotti
10 years ago

Alltså jag bara älskar dig och din blogg 🙂

Haha första gången jag gjorde något sådant så va jag 14 och döööökär i en kille. Jag sov över hos honom och blödde floder under natten… jag dog typ så pinsamt det va! Vita lakarn och allt. Haha jag skyndade mig upp och drog med bussen hem sen dumpade jag honom för att jag inte ville höra han nämna något om det!

Tack för dig och fortsättdmed din blogg precis som du gör, en bra blandning och plus att man kan relatera till dig 🙂

Kram och må bäst!

malin
malin
10 years ago

Haha underbara du som delar med dig av allt, så skön och ärlig 🙂

Försts gången det hände för mig var hos mina morföräldrar, hade legat i deras säng en bra stund med ont i ryggen sedan var det dags för mat så gick och satte mig vid bordet. Märkte inget under tiden och så reser jag mig och går till tvn så hör jagmormor ”har vi ätit choklad? Malin verkar ha spillt på sin stol, men är det verkligen choklad?” Just då stegar hela min familj fram och tittar på min fläck förutom jag som skäms as. Mamma räddar situationen genom att ta dynan och säger att hon ska tvätta av ”chokladen” med en gång innan den torkar. Mamma fattade vad det var för fläck med de andra fick tro choklad, lite tur i oturen 🙂

Carin
Carin
10 years ago

Red is the new white

Niiinis
Reply to  Carin
10 years ago

HAHAHAHAHA! 🙂 🙂 🙂

Nästa inlägg

Dag i backen

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x