Godmorgon VOLUSPA

20140119-073651.jpg
Ljuvliga VOLUSPA

GODMORGON! Ännu en natt med bra sömn. Man blir ju nästan chockad men samtidigt väldigt glad. Jag börjar tro att öronpropparna har en stor del i detta, kanske har järntabletterna också börjat hjälpa lite? Jag vet faktiskt inte och jag tänker verkligen inte ropa hej för tidigt för då sitter jag väl här med tungan hängande ute imorn av trötthet efter en natt med noll sömn. 🙂

Igår köpte jag ett VOLUSPA ljus. (Jag med mina doftljus). Jag hittade det här i vår lilla stad, visste inte att vi hade det förrän för någon dag sedan. Finns på Fröken Röd. Hon väntade en stor leverans inom kort, därför fick jag nöja mig med ett litet så länge. Doften är Ambre Lumiere. Den doftar väldigt gott och lagom.

20140119-074440.jpg

20140119-074451.jpg

20140119-074457.jpg

Nu sitter vi här i doften av Ambre Lumiere, vi har just ätit frukost och jag sitter här och njuter av en kopp kaffe. En dag varje helg får jag dricka kaffe. 🙂 Nescafe koffeinfrimed skummad mjölk. Mmmmmmmmm…..

20140119-074649.jpg

Jahapp! Idag blir det nog backen med Milo. Det snöar utanför. Ni vet NNM = Nytta – Nöje – Middag….det är så våra söndagar brukar se ut för att hålla söndagsångesten borta. Nyttan får bli ett besök till återbruket med sånt som jag rensat ut. Nöjet blir pulkabacken och sen tror jag vi lyxar till det med en fika med varm choklad efteråt. (Allt för att slippa badhuset) 😉 Middag ikväll har jag inte bestämt än men det blir nåt trevligt.

Hörrni! Sen ska du få ett spara och slösa tips. Jag har upptäckt en webbutik som har ALLT och det finns så mycket fint till hemmet så det är inte klokt. Hittade massor med designkopior för en bråkdel av till de ordinarie priset. Senare idag alltså, nu ska jag njuta av mitt kaffe här. ❤️ Hoppas du sovit gott inatt! Har du bra knep på bra sömn får du gärna dela med dig till oss som brukar tampas med det.

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
10 years ago

Vad roligt att du fått sova ordentligt. man vill ju i det längsta undvika tabletter. Det som hjälp mig är att ta en kvällspromenad och därefter duscha varmt innan jag lägger mig, men för dig som har småbarn kanske det inte är så lätt att komma iväg kvällstid. Härligt att höra iallafall att du börjar få ordning på det.

Niiinis
Reply to  Helena
10 years ago

Bra tips! Den dagen jag stretchat ut min sömn på kvällen kanske detta kan vara nåt för mig även om jag älskar och ta mina promenader på morgonen. 🙂 Bad på kvällen….hmm, det kan vara nåt.

KRAM

Sofie
Sofie
10 years ago

Jag måste bara skriva att jag fullkomligt ÄLSKAR din blogg!!! Det första jag gör på morgon vardag som helg är att klicka upp din blogg – du skriver på ett så härligt och ärligt sätt med glimten i ögat :):)

Niiinis
Reply to  Sofie
10 years ago

Fina du! Tack för vänliga ord. Jag blir så himla himla glad. Det gör att man vill fortsätta blogga järnet liksom….

Tack & Kram! ❤️

Lena
Lena
10 years ago

God morgon! Måste bara berätta att jag har bakat dina snabbjästa frallor nu på morgonen. De blev jättegoda! Åt bara för många så nu ligger jag här i soffan och är sååå mätt! Om en timme har sonen klipptid ute på Erikslund så snart måste jag ta ett ryck, tror inte han uppskattar att jag åker dit i morgonrock och tofs på huvudet 😉

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Godmorgon tjejen ! Härligt att du fått sova bra några nätter nu

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Ser att bara vissa delar av min kommentar kommer med….

Camilla
Camilla
10 years ago

Jag älskar din blogg! Du är så fin!
Kram Camilla

Nästa inlägg

En URMYSIG lördag!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x