Alla hjärtans dag erbjudande på Nindigos Rum!

Idag har jag jobbat lite med hemsidan. Det är nämligen dags för lite ALLA HJÄRTANS dag erbjudanden! Tänk att det snart är dags liksom? Det är mindre än en månad kvar till alla hjärtans dag. Var tar tiden vägen?

Du som läser min blogg får ju alltid lite förtur till såna här saker så jag tänkte att jag som vanligt skulle tipsa dig om det. Om du kikar in HÄR får du ta del av det som ligger som erbjudande inför alla hjärtans dag.

Nu ska jag alldeles strax åka och hämta Milo på förskolan. Jag har varit taktisk och smart idag och handlat på lunchen så jag slipper göra det med Milo. Så nu stinker det purjolök i hela bilen. Hahaha…. gosh vad det luktar alltså! Ikväll blir det stek till middag, är så inihelskottas glad och kunna göra stek igen. Hittade min termometer här i dagarna. Klarar inte och göra stek utan den kan jag säga. 🙂 Det blir antingen skosula eller råbiff då liksom. Aja, hörs snart igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dagens Sminkning – Vardagssotning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x