Spara/slösa inredning

Vad roligt det är med inredning just nu. Ett typiskt vinterbeteende om ni frågar mig. På sommaren boar man ju inte alls lika mycket. Jag slukar allt som inredning heter just nu och inspireras massor. Sen är det lite kul med dessa look-alikes i inredning.

20140120-140151.jpg

Jag hittade Lexington! Där måste jag ändå säga att Lexingtons kvalité slår det mesta så där pyntar man ju för en hel del kvalité också.

20140120-182701.jpg

Här har ni den populära kaninlampan från HEICO (du hittar den HÄR!) Den kostar 139 kr.

20140120-185056.jpg

Jag har ju snöat in på brickor nu. Jag vill inte ha för mycket småsaker överallt. Då är det tipptopp att samla allt på en bricka. T ex ljushållare, en liten blomma, ljusstakar osv. Det är jättesnyggt och jag har några såna brickor här hemma. Denna från Day Home är såå snygg, men det är ett snyggt pris också, 1050 pistoler går den lös på.

Jag hittade lite tips på nätet där några gjort en liknande bricka själva. Det du behöver då är en träfärgad bricka (eller svart är ännu bättre), träkulor med hål i olika utföranden, spik och svart målarfärg.

20140120-185620.jpg

1) Ta en träfärgad bricka eller ännu hellre en svart om du har.

2) Köp träkulor med hål i, finns i välsorterade hobbyaffärer.

3) Trä på kulorna på en spik som du sedan spikar i under brickan. Det ska bli som små fötter.

4) Måla brickan svart.

Jahapp! Det var kvällens tips! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Yes yes yes!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x