Muttski – träning

20140121-195310.jpg
Muttski-träning!

Jag har skrivit om det här med kisseriet ett antal gånger. Du kan läsa riktigt gamla inlägg HÄR och HÄR!

I alla fall. Häromdagen dök det upp ett
erbjudande på Lets Deal. Då skulle jag få köpa dessa bäckenottentränare till reducerat pris. Jag betalade typ 250 spänn med frakt. Jag beställde dom HÄR men nu är dom tyvärr slutsålda. Annars har dom en hemsida, den hittar du HÄR.

Japp, så nu är det slut på att hålla ihop benen på tredje nysningen, nu ska jag kunna hoppa studsmatta fritt fast jag är lite kissnödig nästa sommar, nu ska vi slippa tena lady när vi blir gamla tanter och bor på hemmet. Jag ska träna upp den här muttskin så den kan skjuta pingpong bollar som en kulspruta….eller nåt. 😉

Dessa ska vara riktigt bra och metoden man ska träna med heter kegel övningar. Så nu måste jag googla och kolla hur jag ska träna med dom här. Tror att jag måste vara ensam när jag gör detta. Får bli på morgnarna när ingen ser eller hör. 🙂 Jag låter er självklart veta hur det går. Kan inte lova att det blir videobloggning på detta dock. 🙂 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anneth
10 years ago

Jaa såna där bollar har ju jag med någonstans! Bra att du tog upp det. Jag har inga barn, men man har ju matats nästan sen barnsben med hur viktigt det är att kniiiipa så jag köpte ett par i förebyggande syfte. Nu ska de bara användas också. Såg att du skrivit lite exempel på övningar i dina andra inlägg – toppen!

sofia208
10 years ago

Vad bra!! Tänk att det finns verktyg för att träna upp alla möjliga muskler, du kanske får ge tips på övningar framöver? 😉

Pinsamma Mamman
Pinsamma Mamman
10 years ago

Jag läckte förut. En skvätt här o en skvätt där. Nysning, skratt, hosta, hoppa osv.
När det började gå ut kraftigt över min träning (hade inte druckit på dagen, var nykissad och ändå skvätte det) fick jag nog. Gick till en gynekolog och blev remitterad till att göra en TVT-operation. Då fäster dom en gummisnodd (som ett U) i ljumskarna som lyfter upp urinröret.
Urinröret hade blivit som en rutchkana vid mina 2 förlossningar (många år sedan).
Nu behöver jag inte kissa innan träningspass, och kan ändå göra jumping Jacks. (hoppa brett med benen, hoppa ihop med benen) Omöjligt förut.

Gyn Stockholm på St Görans Sjukhus gör denna lilla operation under lokalbedövning, och du blir borta från jobbet ett par dagar, svårare är det inte.

Sluta lid och se till att bli hjälpt nu. 😉

Nästa inlägg

Highlife

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x