Kvällen kan börja….

Hallå där! Hemma ifrån jobb och förskola igen. Pubbeungarna är ute på vift, snacka om att man knappt ser dom längre. Den tiden man får försöker jag verkligen förvalta. Om dom nu inte går upp på sina rum och försvinner, det händer ju också. Vart tog ”Mamma är bäst i vägen?” Milo ska jag hålla i, krampaktigt! Han får flytta hemifrån på sin 40 årsdag typ. 😉

20140122-180555.jpg

Idag när vi kom hem från föris satte vi oss på badrumsgolvet och kollade igenom våra telefoner och iPads. 🙂 Där liksom, på badrumsgolvet, varför? 🙂

20140122-180715.jpg

Inte blev jag direkt chockad när toarullen hängde och gapade tomt. Det är ingen högoddsare här hemma. 🙂 Den som byter den är jag, dom andra vet inte hur man gör, åtminstone så är det så det måste vara.

20140122-180839.jpg

Sedan började några av Milos favvoprogram på Barnkanalen. Då sitter han tyst som ett ljus och tittar.
Då kan jag laga mat och fixa i köket. Sen kommer han ut till mig och berättar lite om programmen mellan varven.

20140122-181016.jpg

Jag la ju upp en liten film på min instagram @ninahermansen1) på vår katt när han stod och typ ”kväljde”, låter lite som han hostar. Han jobbar upp hårbollar på det sättet. Hittade det här på fin-ICA. Värsta bästa hårbollsgodisarna. Får se om det förbättrar något eller om de bara är goda. I varje fall blev katten som galen när han fick doft på dom. Han gjorde t.o.m konster för att få dom. Stod på bakbenen och sånt. Kanske dags för circus snart för vår 10 kilos bjässe. 🙂

20140122-182333.jpg

Ikväll lagade jag kyckling efter ett Viktväktarrecept jag gillar. Ibland är det galet att något som kostar 10 propoints kan vara så gott. Gillas!

20140122-182712.jpg

Efter att ha fått tipset av min svägerska igår så har jag nu fixat den här filmen. Eller Tony fick i uppdrag att fixa filmen till sin ”Romance – sucker” till fru. Jag bara ääääälskar romantiska sliskiga filmer som det dryyyyyper romantik om. Då mår jag som bäst. Nu har jag frågat både på instagram och min facebooksida om filmen. Kan säga att jag fått ett antal varningar om hur mycket man gråter till den…. Så ”let the crying begin”.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
10 years ago

Hej! Tack för en mycket härlig blogg,tittar in varje dag och läser.Jag är själv med i viktväktarna och undrar därför om du skulle kunna lägga ut receptet på kycklingrätten?
Ha det så gott!
Kram

Nästa inlägg

Födelsetavlor

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x