Jag vill boa!

Hallå såhär mitt på dagen….typ. Jag håller som bäst på att fundera ut en liten meny till ikväll. Vi ska nämligen bjuda Tonys föräldrar på middag. Detta för att dom alltid ställer upp och för att Tonys pappa lagade vår bil här för någon vecka sedan. Sånt är värt så himla mycket så då är väl det minsta man kan göra att bjuda på middag. Dessutom ska Milo vara hos farmor och farfar från lördag till söndag också, vi ska på VIP – invigningen av båten Cinderella…..ska bli supertrevligt! Nu måste bara den här pockande förkylningen hålla sig borta! Jo, så en liten ”mut-middag” är på sin plats. 😉 Jag vet många som inte har möjligheten att få hjälp av sina föräldrar eller svärföräldrar för att man typ bor tjottahejttilångt ifrån varandra. Tänk, vi har både mina och Tonys föräldrar i samma kommun och kan ta hjälp av dem alla. Det är jag faktiskt otroligt tacksam för. Så mer ”mut-middagar” får det nog bli…. Men missförstå mig rätt, jag älskar att ha både mina och Tonys föräldrar här på besök. 🙂

20140123-133258.jpg

Mina tulpisar från i fredags börjar sjunga på den riktigt sista versen. 🙂 Därför köpte jag fredagsblommor redan idag. Passar väl bra när man ska duka fint och sånt.

20140123-133820.jpg

20140123-133851.jpg

Apropå hemmet. Åååååh, ge mig en miljard. Jag har kommit in i värsta boartagen. Jag vill typ sälja vår soffa och köpa ny. Jag vill köpa en byrå till hallen och byta ut alla dekorationsprylar jag har här hemma mot nytt! Allt här ovan är från H&M och du hittar det HÄR! Allt det skulle också få flytta hem till mig. Älskar kuddarna, helst dom grafiska (men host host – dom passar inte i vår soffa så där skulle behövas en ny host host). Vasen är en liten kopia på DAGG vasen från Svenskt Tenn, men den kostar 99 spänn bara! 🙂

Nähepp! Man kanske skulle dra till dyr-ICA och tjacka sig ett par trisslotter och vinna en miljaaaard.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
10 years ago

Hej Nina, vad hände med din och Hannahs pod ni spelade in i somras? Ska ni börja podda eller ej? Nyfiken:)

Nästa inlägg

Dagens Sminkning – Blue Moon

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x