Dagens sminkning – Fredagsfeeling

Idag har jag kört lite fredagssminkning sådär, vad gör man inte för att fira helgen?! 🙂

20140124-121202.jpg

1) Först har jag lagt på en mörk skugga (make Up store COOKIE) längst ut i ögonvrån.

2) Därefter har jag lagt på en metallic ögonskugga på locket, kommer från Palina är en star dust och heter Scarlett, du hittar den HÄR! Tona sedan ihop skuggorna snyggt samt tona lite uppåt i globlinjen också.

3) Lägg på eyeliner.

4) Ta sedan en ljus skugga under den undre fransraden och inne i ögonvrån. Jag har använt den ljusa i Highlander paletten från Isadora.

20140124-121551.jpg

Jag avslutar med mascara och lite glittereyeliner på övre fransraden. (Syns tyvärr lite dåligt på bilderna). Den är från Viva la diva och heter Disco, du kan titta på den HÄR! Lite multifärgad kan man säga. En liten härlig detalj som faktiskt piffar upp utan att man ser ut som en julgran. 🙂

20140124-122218.jpg

Måste tipsa om en JÄTTEFIN rouge som jag har på mig idag.den är från PALINA, heter Pure och du hittar den HÄR! Den ger så himla fin lyster så det är inte klokt!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja75
Maja75
10 years ago

TJUSIGT!! Och snyggt gloss! Vilket är det?

Trevlig helg!

Anna J
Anna J
10 years ago

Hej!
Hur gör du för att få så fina målade ögonbryn? Tycker jag ser så påmålad ut även om jag suddar och använder mörkbrun färg. Sedan undrar jag vad du har får puder? kräm? i ansiktet, ser så naturligt ut. Har själv BB från Åhléns, men tycker att den inte täcker riktigt.. Har id vid festliga tillfällen men har upptäckt att mina begynnande rynkor syns mer då, och det vill man ju inte. Har du något tips?? Kram och ha en trevlig helg!

Marie
Marie
10 years ago

Så bra att du skriver vilken färg och länkar dit man kan köpa grejerna!!

Helena
Helena
10 years ago

Nu har jag gjort fredagsmys till hela familjen: dina recept på dajmglass, kolasås och marängerna 😀
Hoppas nu bara det blev ätbart! Marängerna var lite svåra.
En timme kvar sen är glassen klar 😛

Carina
Carina
10 years ago

Hej! Alltid roligt med sminktips. Skulle gärna se några videobloggar på sminkningar :). Sen undrar jag om du har nåt tips på mitt problem. Till vardags vill jag ofta bara lägga en eyeliner o mascara, lägger ofta en primer först men jag lyckas ändå alltid få efter nån timme/timmar en linje vid ögonglobslinjen. Som att eyelinern färgar av sig o det får man försöka torka bort när man upptäcker det ;). Vad göra?

Nästa inlägg

25 saker du inte vill ångra

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x