Morgonpromme modell FREEEEZING!

Godmorgon!

Jag vaknade upp till en fet måndagsångest. Det var längesen jag hade den men idag slog den till med full kraft. Jag gick upp, klädde på mig och gick ut på en promenad. Kände att jag snabbt behövde rensa hjärnan och få lite frisk luft.

20140127-070241.jpg

Det blev en iskall runda! Nu har mustaschen frusit och muttski är blå. Fik i fasen vad iskallt det var, ändå är jag klädd som man ska! 🙁 Jag brukar gå runt 30-35 minuter på morgnarna. När jag vill gå lite längre så ligger det på runt 40-45 minuter. Går jag en timma är jag helt slut. Morgonpromenader innan frukost är ju jobbigare då man är helt dränerad på energi efter en natts sömn så därför är dom effektivare. Jag älskar att gå på morgnarna. Det kickstartar dagen och rensar hjärnan på tråkigheter.

20140127-070542.jpg

Iskall kom jag tillbaka och kastade mig in i stugvärmen. Åh vad skönt det var. Iskall om låren är jag så nu ska jag snart hoppa in i en het dusch. Jag ska köra igång prommisarna ordentligt igen tänkte jag, hoppas så att min kropp håller. Idag ska jag googla på en osteopat, fick tips här på bloggen och nu har jag läst om det och tror att en sån kanske kan hjälpa mig att få rätsida på mina nack/rygg problem. Jag ska också köra strikt Viktväktarna nu igen då jag behöver komma i fas igen. Jag brukar göra så, köra strikt med appen ett tag så man håller koll på portionsstorlekar och håller sig till Viktväktarrecept så man inte faller av banan.

20140127-070641.jpg

Har just stretchat min rygg och mina stjärtmuskler (brukar underlätta min ischias). Tony har tyvärr gått och blivit dålig inatt så han vaknade upp helt sänkt av förkylning. Trist. Hoppas jag klarar mig. Hepp, nu duschen.

Hörrni! Jag står i tagen att boka boende i Göteborg helgen 27 feb – 1 mar. Var bor en familj med 2 barn någorlunda billigt i närheten av Göteborg!? Någon som vet?

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Hej, vad roligt att ni kommer till Sveriges framsida!! 😉 Jag hade nog kollat upp ngt Scandic Hotel, de brukar ju ha bra priser när det kommer till familjer. Annars är ni välkomna hem till oss!! Dock bor vi norr om Götlaborg, och ni vill väl inte sitta i bilen en 20 min?
Blir lite nyfiken…. vad ska ni göra i Göteborg?
Må så gott och sköt om dig!! Kram Louise

Vera
Vera
10 years ago

Kolla in detta http://www.hotellnyavarvetstudios.se/ vackert 🙂

vera66
vera66
10 years ago

När man är i Göteborg ska man bo nära havet:) http://www.hotellnyavarvetstudios.se/ Fint och lagom dyrt.

Ursula Stenebrand
10 years ago

Kan rekommendera ”First G Hotel”.Ligger ovanför centralstationen.Nordstan tvärs över gatan.Fräscha rum o god frukost.

Sara
Sara
10 years ago

Jag rekommenderar isåfall Clarion Collection där frukost, eftermiddagsfika och kvällsbuffe ingår. Ligger centralt.

Sara
Sara
10 years ago

Clarion Collecttion Odin heter hotellet..

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Novotel brukar vi bo

Ann
Ann
10 years ago

Hej,

Spar Hotel, de har två hotell i Gbg, värt att kolla in: http://www.sparhotel.se/erbjudanden/sportlovserbjudande1/

eller lite lyxigare:

http://www.sparhotel.se/erbjudanden/extrapris-pa-svit/

🙂

BUSmimmsan
BUSmimmsan
10 years ago

Kolla in Clarion Post hotell som ibland har bra erbjudanden och inte alls är så dyrt som den lyx det känns att bo där. Vill ni bor i hemma miljö, är ni välkomna att låna min lägenhet. Är de intressant, hör av dig via mailen så ska jag kolla upp helgen och vänner att hälsa på 😉 Kram

Johanna
Johanna
10 years ago

Vi ska bo på Apple hotell! Har aldrig bott där men det ingick frukost fika och kvällsmat:)
vi är två och två äldre barn.
Verkar helt ok:) kram o tack för rolig läsning i din blogg

Nästa inlägg

Sista bilderna från Viking Line och Cinderella

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x