Första videobloggen!

Men fyyyy faaaaarao vad jag har hållit på alltså! Detta med att ha en ny dator och att man vill skapa sig en egen youtube kanal, nä…..det var ingen bra combo. Helst för mig som får smärre tuppjucks känslor när det inte flyter på. Aja….. jag säger såhär. Min Youtube kanal är under uppbyggnad så låt det vara lite som det är därinne. Det kommer att ordna upp sig sen.

Idag är det dags för mig att introducera det första klippet i form av videoblogg. Igår beslutade sig jag och Tony för att bara köra.

”Men, kan du inte bara baka nåt då?” frågade Tony.
”Vadå bara baka? Alltså nu?” svarade jag.
”Ja, vi riggar i köket och så kör du bara” svarade han.

Sen blev vi lite osams och sura på varann men det syns inte i klippet som tur är! 😉

Sagt och gjort i alla fall. Där stod jag i strumpbyxor och IKEA tofflor och bara körde. Slutresultatet blev riktigt bra måste jag säga. Tony är skitduktig och det blev över mina förväntningar. Nu vill jag ju inte göra annat än spela in små videosar hela tiden. 😉 Jag kände väl att jag skulle fixat mig lite men detta var alltså efter jobbet, efter att jag legat och slappat i soffan en stund. Jag hade inte en tanke på att sminka på mig lite eller fixa barret. Vi ba´köööööööörde! 🙂 🙂 Men det är väl lite så det ska vara. Klippet blev något som jag redan visat ett recept på här tidigare, dock så är denna med en liten tvist. Min Youtube kanal kommer att handla om mitt liv, allt från mina olika passioner i livet till att våga göra saker jag är rädd för och så får ni hänga med! KUL VA? 🙂 Det tycker i alla fall jag…. Idag börjar vi med min första passion i livet, bakning! Bry dig inte om min köksbänk, dekorplasten börjar göra sitt så den ska snart bytas ut. 😉

OM du vill hänga med på min Youtube kanal så kan du välja att prenumerera på den. Det gör du genom att klicka i prenumerationsikonen!

 

RECEPT PÅ MUGCAKE!

4 msk vetemjöl
4 msk strösocker
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
3 msk mjölk
3 msk olja
4 stora bitar vit citronchoklad
2 dl vispgrädde

GÖR SÅHÄR:

Blanda alla torra ingredienser. Ha sedan i ägget, mjölken och oljan. Blanda med en slickepott. Olja in 2 stora koppar och häll sedan i smeten. In i micron på full effekt i ca 45 sekunder. Ju mindre tid desto kladdigare kaka. Vispa grädde och servera med kakan.

0
Subscribe
Notify of
guest

32 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Karin
Anna-Karin
10 years ago

Hej Nina!
Jättefint inlägg, så roligt att se dig ”live”. Älskar din blogg och att du blandar så olika ämnen som gör den intressant att läsa.
Kram Anna-Karin

Anna
Anna
10 years ago

Mmm, låter jättegott! Men du, hur många viktväktarpoints innehåller dom :)? Har jag råd tro ;)…

Marie
Marie
10 years ago

Nu så, är en smygläsare( flera gånger om dagen )som inte lämnat några spår efter mig förrän nu. Tycker din blogg är fantastisk, rolig och underhållande, du verkar vara en så varm och god person som man får lära känna i både med och motgångar.
Måste bara säga att klippet var fantastiskt bra gjort, satt som klistrad och tittade, lugnt, fint och pedagogiskt gjort, plus att du är naturlig, behöver inte alls sminka till och frissa dig, du är ju perfekt ändå. Ni gjorde en mycket bra jobb du och Tony. Ser fram emot mera. Tummen upp för er.

Kramar till er.
/Marie

Marika
Marika
10 years ago

Jag säger bara fullträff, tummen upp 😉 Det är ju det ”vi” gillar med dig Nina, att du e helt naturlig liksom ”som de flesta utav oss”! Hoppas du förstår vad jag menar!
Stor kram!

Erika
10 years ago

Såg jättemumsigt ut!

Lotta Nyberg
Lotta Nyberg
10 years ago

Hej Jag är intresserad av att köpa dina små söta vita tavlor.
Jag undrar om du har en tavla att visa upp där det står Välkommen./ Lotta

Niiinis
Reply to  Lotta Nyberg
10 years ago

Hej Lotta! 🙂

Du kan beställa en sån tavla men då beställer du en som heter ”egen text”.

Lina
10 years ago

Så kul o se dig ”live”, du är så fin 🙂 gärna fler sånt här!

Helena
Helena
10 years ago

Kul Nina! Bra gjort! Vill se mer!

Lotta (Charlotta) Hellström
Lotta (Charlotta) Hellström
10 years ago

Jättehärligt klipp, sådant ser vi gärna mer av =)
Kram på dig

jenny
jenny
10 years ago

Halloj!!
Va roligt med video inlägg
Och åå vad du är vacker=).
Hoppas på flera video inlägg.
Kram jenny

Maria
Maria
10 years ago

Hej Nina!
Jag undrar om du vet om det är några viktväktarpoints i Fitnessnudlarna?
Kram Maria

Anonymous
10 years ago

Hell yeah! 😀
Vilka proffs ni är. 😀

Lena
Lena
10 years ago

Å hur sugen är inte jag på kladdkaka nu då!!!? Jättekul att se dig live! Proffsigt gjort!

Annika W
Annika W
10 years ago

Åh så kul att se dig live! Jättebra video och så ”gulligt” sätt du har 🙂 Måste säga att när man ser dig live så ser man hur lik Milo är dig 🙂 Har förresten en liten son här hemma med samma namn 🙂
Kram Annika

Pling
Pling
10 years ago

Hej Nina!!! Läser din blogg varje dag… Du inspirerade mig att börja på vv…. Håller på sedan oktober… Går sakta men jag tar det lugnt och njuter av min vikt nedgång. Kul att se dig live, det var superbra…

Silverhome
Silverhome
10 years ago

Grymt bra!
Jag applåderar och bugar. Mera!!!
Kram

Sanna
10 years ago

vilken fin video !!
Gud va duktiga ni är båda två =)

Kommer absolut testa den där och fortsätta följa dina tips…tack <3

Jenny
Jenny
10 years ago

Vilket bra klipp! Mer sånt. Gärna med smink och annat oxå Och vad bra filmat och klippt!

Margaretha Nyqvist
Margaretha Nyqvist
10 years ago

Blir tårögd så fint,grattis, vill se mera.

Nina
Nina
10 years ago

Roligt med klippet!! : )

Såg väldigt gott ut…måste testat.

Sara
Sara
10 years ago

Men jädrar va du är bra!

Lina
Lina
10 years ago

Åh vilken bra film. Fantastiskt bra redigerat av Tony. Superbra gjort av dig med Nina. Älskart! Och älskar din blogg. Tittar in varenda dag här. Till de som undrar hur mycket energi det är i receptet så vet jag inte hur många pp det är men jag räknade på det receptet som postades häromdagen (då utan vit choklad och vispgrädde) och det blev 846 kcal på hela receptet så ca 420 kcal per kopp + ev. vit choklad och grädde. Får bli en lördag tror jag. Mums! Tack för att du delar med dig och fortsätt vara den underbart härliga naturliga människa du är. Du är toppen Nina!

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Tummen upp för en bra film 🙂 Jag undrar om man kan dubbla receptet och göra det i fyra koppar?

Milla
Milla
10 years ago

Gu va härlig du e:) kul o se dig live! / Milla

Evelina
10 years ago

Men vilken härlig video!! Kul att se och höra dig =)
Mer sånt…..Ska absolut testa på receptet…

Coquina
10 years ago

Vad duktiga ni båda är, du framför kameran och Tony bakom! Grattis till ett lyckat första videoinlägg 🙂

Kram Camilla F

http://www.coquina.blogg.se

Emma
Emma
10 years ago

Är också sån där läsare som smyger in typ varje dag utan att lämna spår… (inte riktigt okey 😉 ) Men hörrni, vilken proffsig inspelning! Heja er!

Maria
Maria
10 years ago

Så härlig du är!! 🙂 Det var en jättebra film och ser fram emot fler. Bra filmat och redigerat av Tony också, sjukt imponerad av er!

AnsoAnna
AnsoAnna
10 years ago

Vad kul att se dig i videon Nina! Jag har alltid Ikea-tofflor på mig hemma :).
Det verkar ju jätteenkelt med mugcakes. Hur ska konsistensen vara när de är klara? Jag vet ju hur en kladdkaka ska vara men tänkte om de här kanske är rinnigare?
Kram AnsoAnna

Anna
Anna
10 years ago

Åh så roligt att få se dig live 🙂

Carolin
Carolin
10 years ago

Hej!
Alltså Niiiina! Va kul att Du har börjat med videoinlägg!
Och wow va sugen man blir på Mugcake….. Ha en bra kväll!
Kram Carro 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon ismusche!

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x