FINFREDAG!

Idag har jag liksom kittat mig lite mer än annars. Kände att det var fredag och att man nog ska försöka ha dagar då man gör lite mer med sig själv. Jag ska försöka göra det. Alltså såhär….

Har du klackskor? Använd dom på fredagar fast du i slutet av dagen vill slå in pannbenet på nån för att det gör så inihelvittinens ont i fötterna. För hur ofta står dom där klackisarna där och ba väntar och samlar damm? Det är fasen värt lite pain i tossorna….

Har du stora halsband? Använd dom på fredagar? Jag har två stora halsband men använder dom typ aldrig. Nu köpte jag ju det här silvriga till båten men använde det inte. Idag är det fredag – ja men så jag smackade på mig det. Känns hur bra som helst!

Använder du lösfransar? Om du gör det till fest…testa att göra det en fredag. Snacka om att jag gick hemifrån och kände mig som Cinde ”fucking” rella! 🙂 🙂 Man känner sig sådär piffig som man inte gör annars när man sitter på jobbet i mössa och stickad tröja. Ibland är det fasen najs med lite svaj! 🙂

Använder du ögonskugga? Om inte så ta fredagar som dagen då du har ögonskugga. Jag har ju ögonskugga ganska så ofta, nästan jämt. Mer eller mindre. Men på fredagar ska jag bannemig använda någon annan färg än grå, svart eller brun. Idag har jag lila! Jag har matchat min blus… Å så har jag kavaj. Nog för att jag ska på två möten idag men jag ska göra det ändå på fredagar. FINDREDAG ska vi kalla den. 🙂

DAGENS MAKEUP:

20140131-101923.jpg

20140131-101928.jpg

20140131-101932.jpg

Lilla och vitt. Känns som en ganska uppfriskande sminkning när man för det mesta kör nästan likadant.

20140131-102013.jpg

Står i jobbköket med lösfrallor och allt. 🙂 Mitt jobb är mer tillverkning än vad det är kontor så egentligen är klädseln hör mycket mer casual än vad jag är idag. Men idag gör jag allt kontorsjobb så då passar väl lösfrallor, färg och stort halsband alldeles ypperligt! 🙂

FINFREDAG!

2
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
10 years ago

Vilken supersnygg sminkning! Jag älskar lila! Kan du skriva vilka färger du använde? Brukar alltid ha neutrala skuggor och kajal men just på fredagen har jag ibland lite roligare färger som lila eller rosa (fast ganska diskret ändå). Jättebra idé med lite finare kläder och skor, man har inte roligare än man gör sig ju! 🙂 Pigga upp sig själv och andra kanske kan behövas! Ha en jättebra dag och helg! 🙂

Niiinis
Reply to  Åsa
10 years ago

Jag har använt den lila skuggan ifrån palette 88. Den ljusa är från paletten från Isadora som heter Highlander.

Cattis
Cattis
10 years ago

Åh, vilken bra idé! Håller fullständigt med dig…Man har så mkt snyggskor/halsband/kläder som bara samlar damm men som skulle kunna få komma ut o lufta sig lite oftare.
Ska anamma detta! Även med sminkningen. Kör rätt safe med min mörkbruna M.U.S ögonskugga och ofta lite glitter på till vardags oxå men har ju mängder av andra snygga färger i sminkväskan.

Jeanette
Jeanette
10 years ago

Hej!
Vilka bra råd om både skor och annat och skitsnygg make-up:)
Vill du skricva om ögonskuggan, vad det är för sortcoh färg, tyckte den var så fin.
Jag har nya byxor idag, pleasekopia som är jättesköna:)
Ska nog köpa lite fina blommor också till helgen, det piggar upp!!
Trevlig helg och tack för alla fina smintips<3

svmm
svmm
10 years ago

Jag måste fråga, jag hänger visst inte med riktigt. Vad jobbar du med? Jag trodde du jobbade som make-up artist eller jobbar du bara med ditt eget, tillverka posters osv?
Trevlig helg!

Niiinis
Reply to  svmm
10 years ago

Jag är utbildad makeup artist. Har liksom 2 företag i ett. Numera hinner jag inte jobba så mycket som makeup artist då jag också anordnar events, är konferencier, tillverkar posters och driver bloggen.

Så ser det ut. 🙂

Bettan
Bettan
10 years ago

Skitsnyggt! Du passar i den där lila färgen (och säkert i en hel massa nadra färger också!).

Vi har något vi kallar för ”kjolfredag” på jobbet och då är det helt ok att glida i en klänning eller kjol och finskor utan att folk frågar varför man gjort sig fin. 🙂 Även gubbsen brukar ha skjorta och slips dagen till ära. I like!

L
L
10 years ago

Kul initiativ! Jag har dock infört högklackat, smink och lite finare kläder den här veckan, och kört mån-tor, så det här får bli en day off. 😛 Men livet känns så mycket mer glammigare när man faktiskt använder sina fina saker. 😀

Mary
Mary
10 years ago

Älskar att få se dina fina sminkningar! Bra foton o inspirerande, alltid jättesnyggt! Trevlig helg o tack för en rolig o bra blogg!

sofia208
10 years ago

Sååå snygg!!

Nästa inlägg

Bäckenbottenträningen gick bra! :)

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x