Dagens sminkning – Cashmere

Dagens sminkning är en snabb historia. Bara så man får ett ansikte. En typisk måndagssminkning. Du vet att bara genom att markera ögat lite så kan man se 50 ggr piggare ut.

20140203-102112.jpg

1) Applicera en ljus skugga. Här använder jag den ljusa skuggan på Isadora paletten som heter Highlander nr: 62. Ha på hela locket.

2) Dra en eyeliner linje. Tycker du att svart är för markerad, kör en brun. Bara du markerar linjen på något sätt. Funkar också med vanlig kajal. Kom ihåg att du inte behöver dra linjen i ett svep. Ju äldre hud på ögonlocken, desto mindre svep brukar jag säga. 🙂

3) Applicera en mörkare skugga i yttre ögonvrån. Tona den inåt globlinjen så den får ett mjukt avslut. Denna färg påminner väldigt mycket om Make Up Stores Cashmere.

20140203-102847.jpg

4) Applicera mascara. Jag har också fyllt i brynen vilket också markerar ansiktet. Brukar du inte göra det så tipsar jag dig verkligen om att börja göra det. Det för otrolig skillnad i ett ansikte. Jag ska göra ett videoklipp på hur jag brukar göra så du också får se.

20140203-103050.jpg

Även om jag var supermosig i ansiktet så rådde lite makeup bot på det mesta. Ibland är jag bara så glad att jag får använda makeup. Säga vad man vill om naturlig osv. Jag är glad att smink finns och det har ”räddat” många dagar i mitt liv. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
10 years ago

Hej, vad är det för eyeliner du har? Ser jättefin ut!

Niiinis
Reply to  Lisa
10 years ago

Det är H&M:s eyelinerpenna. Älskar den! ❤️

Nästa inlägg

AHA syrabehandling

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x