Bränt var det hääääär…..

Men HUUURRRRAAAAAA! Vad GLAD jag blir att ni verkar vara så många som vill följa med till Noors Slott! Det verkar bli helgen den 10-11 maj, så är du sugen tycker jag du gör en stor bock i kalendern för tjejhelg då! 🙂

Jaha, vi har landat i soffan. Det verkar bli en sen kväll för att vara jag. Vi har vart hos mamma & pappa. Kan säga att jag fick garva så jag kissade på mig när jag såg pappas bulle!

20140204-202513.jpg

HAHAHAHAHA! Alltså, det ät ju inte farsan jag ärvt mina bakskills ifrån kan man säga. Nä, alltså mamma hade bakat och så skulle pappa grädda dom. Han ba….drog på grillen och glömde bort skiten. Haha! Kan inte sluta garva åt den här bullen.

20140204-203354.jpg

Apropå nåt helt annat. Ikväll har det ringt flera ggr. Såhär ser det ut i min telefonbok på F. Alltså på riktigt! Jag har nu 15 såna här nummer i min lur. Att ha eget företag är jättekul när det kommer till det här. 🙁 Så trött! Nej! Jag vill inte köpa nåt. Vill jag köpa nåt så ringer jag. Asså, ge fan i och ringa. Hjälp mig. Finns det inte nånstans man kan sms:a så detta slutar eller har jag drömt!?

Nej, nu ska jag kolla vidare på Bygglov. Imorn är det onsdag. Möten väntar. Hoppas på en natt med mycket sömn.

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vadharsarahbakat
10 years ago

Ladda ner appen truecaller. Blockerar för det mesta såna samtal åt dig.

Veronica
Veronica
10 years ago

Det finns nix för mobil 077 228 00 00 tror jag det var, annars googla nix mobil!

Vickis
Vickis
10 years ago

Jag svarar aldrig om det är ett nummer jag inte känner igen, kollar alltid upp numret när det slutat ringa, är det nåt viktigt får jag ringa upp. Men jag har iofs inte eget företag. 🙂
Sen har jag ett väldigt fint mobilsvar där jag ber den som ringer tala in ett meddelande ”så ringer jag upp, om du inte är en sån där jobbig jävla försäljare dvs!” Det funkar faktiskt! Dom provar ett par gånger men sen ger dom upp!

Sandy
Sandy
10 years ago

Ett litet tips är en app som heter truecaller så slipper du ha sådana nummer i din telefonbok, den blockerar alla telefonförsäljar-samtal åt dig.

Tessan
Tessan
10 years ago

Finns även app som heter Varningsinfo – gratis. Helt kanon. Du bara synkar den mot din egen kontaktbok så spärrar den automatiskt finns även redan ”färdiga” nr som är blockerade. Det är redan 1700 nr inlagda nu. Men du kan även rapportera in nr själv. Tycker personligen den är bättre än truecaller. Men hoppas det löser sig för dig i vilket fall som helst. Jag blir lika vansinnig jag när det ringer en massa odrägliga försäljare. Lycka till!

Matilda
Matilda
10 years ago

Med senaste uppdateringen på iphone kan man välja att blocka de nummer som ringer. Man går alltså in på kontakten och väljer att blocka den uppringaren. Nackdelen är väl att det först måste ringa en försäljare för att du ska kunna blocka den..

sofia208
10 years ago

Jag har anmält mitt nummer till Nix telefon http://nixtelefon.org/ och upplever att jag inte får lika många samtal från säljare längre, så skönt! 🙂

Men herreminje, vilket bakverk pappsen din lyckats åstadkomma. Den där gräddningsuppgiften passade inte honom helt enkelt 🙂

Kram kram

Nästa inlägg

Jag har hyrt ett slott!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x