Nytt hår!

Men heeeeeej! Har saknat er idag. Har dock haft så fullt upp så jag har inte hunnit med nånting idag. 🙂 Blev möte,lite leveranser av posters och på eftermiddagen for jag och mamma till Eskilstuna och bästa Jenny på

Idag var det i alla fall dags att byta ut mitt hår. Det var på tiden…. Till saken hör att mitt hår suttit i ÅTTA ”freaki’n” MÅNADER!!! Alltså, jag har tappat runt 15 slingor på hela tiden. Ändå har mitt hår varit helt ok förutom utväxten på slingorna som var runt 9 cm lång. Jenny blev faktiskt förvånad när jag kom att håret fortfarande satt kvar. Åtta månader är lång tid nämligen!

20140205-184716.jpg

Så glad att jag äntligen fick ihop lite tid att byta ut håret. Det skulle hänt innan jul, men just när jag skulle åka blev jag sjuk. Sen var det jul och nyår men till slut fick vi ihop det. Glad att mamma kunde följa med också!

20140205-184926.jpg

Det här är bara mitt eget hår. Jag fick faktiskt en liten chock. Håret är lila långt som löshåret nu. Enligt Jenny skulle jag bara toppa lite så skulle jag kunna ha mitt eget hår. Nu är det ju inte alls lika tjockt och härligt som när man stoppar i extensions så det är ju stor skillnad så, men att längden var som den var. Nä, jag fick en chock faktiskt. 🙂

20140205-185253.jpg

Såhär såg jag ut när det var klart. Det ser mörkare ut om man jämför med bild 1 men det är ingen färg i sen två år tillbaka. Det är bara ljuset som är annorlunda. Jag har inte färgat det alls på snart två år. Jag är ganska så glad över att jag inte fått några gråa hår än så att jag hela tiden måste färga. Går nästan och väntar på att de ska dyka upp nåt grått men det har inte gjort det än.

Den metoden Jenny gör på mig heter Rakoon Lim. Det är alltså lim som hon fäster med. Inget keratin eller ringar utan lim. Den har hittills varit den mest skonsamma för mig. Den har inte av mitt eget hår alls och så håller det så jefla bra. Sen är det ett skämt hur billigt det är liksom. För den mängden hår som jag har i betalar man 1700 spänn liksom. Jämfört med vad? Salonger tar ju mycket högre priser än så på en hårförlängning så jag tycker detta är ett helt galet bra pris!! Minsta hållbarhet är 3 månader men mitt håller som sagt lätt i 8 månader. Dock så vill jag byta var fjärde månad….det är planen.

Om du skulle vilja göra en hårförlängning hos Jenny så ringer du salongen på: 016-140914 eller så kollar du in direktbokningen online i länken högre upp i detta inlägg!

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
10 years ago

Så snyggt!! Jag vill med;) kollade avståndet mellan den salongen o där jag bor ,50 mil…. Tanken är jag ska göra det här jag bor en duktig tjej med som kör weave metoden tar ca2500 med allt.. Jag drar mig för det ändå vill det ska hålla längre än 3 mån ditt var ju skitbra 8 mån!!;)

sofia208
10 years ago

SNYGGT!! Jag skulle vilja tjocka ut håret med bara några slingor, men blir för snål när jag ser prislistan på extencions hos salongerna. Men, den dagen jag är ”rik” så

pillan
10 years ago

Galet snyggt och vilket pris!! Har haft löshår en gång och då med tejp. Skulle vara kul att testa denna metoden för jag tycker tejpen blir lite ”tung” och svårt att ha typ hästsvans och så…

Ha det gott, PILlan

Annika
Annika
10 years ago

Skitsnyggt! Är det verkligen sådär billigt? Är det något erbjudande de har nu eller kostar det så mycket hela tiden? Bor i Örebro och funderar faktiskt på att åka dit 🙂 Kram

Niiinis
Reply to  Annika
10 years ago

Det är så billigt! Helt galet. Ja, jag sitter och åker en timma för att få göra mitt hår hos Jenny. Jag är sjukt nöjd. Boka för tusan, hon har 3 veckors väntetid!

Kram

Eva
Eva
10 years ago

Åhhh snyggt! men hur funkar den där klistermetoden då? ja har testat keratinvax det sliter hårt oc hså har jag haft microringar å det är ju bra då man kan öppna och föra upp håret och använda det igen liksom 😉 Men det där med klister då kan man sen inte ta bort det å klistra på samma hår? Hahaha många frågor…kram kram /Eva

Helen
10 years ago

Hej Nina!! Meeen guud vad snyggt alltså:)) vilket svall du har! jag har gkort förlängning 2ggr. keratinvsx använde min frissa betalade 2.100 jag har stormtrivts i det förutom när det blev mkt tover i 🙁 blir det de i ditt me den metoden? måste säg vilken bra rolig blogg du har! följer dej här varje dag o på insta. Du verka så go, rolig o jordnära…. Ha en bra kväll:) // Helen

Ida
Ida
10 years ago

Nej men vad roligt, Jenny är min gamla frisörlärare från gymnasiet! Hade ingen aning om att hon gör ditt hår 🙂
Men snyggt som attan blev det, duktiga Jenny!!

Nina Green
Nina Green
10 years ago

Jätte fint. Jag har haft Nailhair och känner att det inte alls är bra. Jag skulle vilja prova det du har. Men känns lite långt att åka. Känner Jenny någon närheten av Tibro som gör denna metod som du har?
kram

Nästa inlägg

Hurry curry

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x