ANNONS

Sovmorgon och RELATION

/

Godmorgon! Jag har sovit till kl 6 denna morgon! Wieeee…sjusovare deluxe. Känner mig typ som en tonåring som sover bort morgnarna. Haha… Galet va? Nämen, har man vaknat runt halv tre i stort sett hela vintern så känns kl 6 som en galen sovmorgon.

Hade en fantastiskt trevlig eftermiddag igår. Blev medbjuden på en utav

20140208-072656.jpg

Allt började med en tävling som sagt.
De laget som gick snabbast på dessa skidor fick åka lååååång limousine till vackra Fagerudd. Ligger precis vid vattnet detta fina ställe. En konferensgård strax utanför Enköping. Vi kom sist och fick åka gammelbuss ut. 🙂

20140208-072853.jpg

20140208-072859.jpg

Väl därute hälsades vi välkomna av Fagerudds personal och fick badrockar. På baksidan väntade en stor brygga med 4 varmvattenkar och en stor jacuzzi. Mitt bland allt stod denna fantastiska isbar. Samtidigt underhöll ett coverband oss medan vi stod och tog en varsin öl.

20140208-073947.jpg

Det blev ett himlans drag faktiskt! Tyvärr så var vädret inte riktigt med oss. Det ööööööösregnade. Tappert stod vi kvar medan regnet kröp in på bara huden. Till slut gick vi ändå in, fuktiga in på bara trosan.

20140208-073437.jpg

Inne väntade en lounge med brasa, filtar och små fatboys överallt. Senare serverades också rykande het gulaschsoppa med créme fraiche och gott bröd. Ämen…… Sååååååå gott! Gissa om det värmde fint i kistan? Under kvällen delades pris ut för bästa afterski outfit, han som vann var en värdig vinnare.

Jag var hemma kl 20.30 igen. Toppen som sagt för en gammal tant som mig. Jaha, idag ska vi spela in nästa klipp till bloggen. Det ska spelas in klipp om både smink och bakning, imorgon ska jag nog också få med ett klipp på när jag besöker badhuset. Ja det är helt sant!!! Jag har inhandlat baddräkt och hela konkarongen!. Ni som läst mig en längre tid vet att jag har badhusfobi men ska övervinna det imorgon! Brrrr…….
I eftermiddag ska vi alla ses ute hos Tonys bror med familjer, alltså Tonys alla bröder med respektive. Vi ska käka ihop och ha lite trevligt. Ska bli så mysigt. Hörrni, hörs snart igen!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00