Blekta tänder med Easewhite!

Nu så, nu ska ni få höra om den däringa tandblekningen! Minns ni att jag pratade om att jag fått hem en tandblekning jag skulle testa? I höstas körde jag ju en tandblekning som också funkade riktigt bra. Dock så fick jag höra talas om att Easewhite nu kommit till Sverige (efter att bara ha hört talas om att det var så bra men att man bara fick tag på det ifrån USA.) Ja, så där är vi nu. Jag fick testa det.

20140213-111814.jpg

Såhär ser förpackningen ut. Nu har jag kört detta och inlett ett samarbete med just Easewhite för det här var ju finfina grejer! 😀 Så glad när det funkar, inte kostar skjortan och inte ilar. Mina kriterier.

20140213-112325.jpg

20140213-112330.jpg
FÖRE/EFTER

Här får du två olika bilder på före/efter resultat. Då har jag kört behandling 4 ganska så korta stunder. Helst ska man ha skenorna i under en timma men jag har gjort kortare behandlingar och fler ggr istället. Jag är så jäkla nöjd! Nu ska jag bara fortsätta så jag får sådär riktigt vita fina tänder. Kommer såklart visa när jag är helt nöjd. Så jäkla smidigt med dom formgjutna skenorna man gör själv liksom. Koka varmt vatten, doppa dom i, in i munnen och forma. Klart! Sen kollar man TV medan gaddarna bleks. Snart kan jag ha rött läppstift utan att det ska se ut som man har majs på tänderna. 😉 😀

Självklart så ska du få lite rabatt om du nu beslutar dig för att köpa detta! What else? Om du anger NIIINIS som rabattkod får du 10% rabatt. Ordinarie pris är 349 kr. (Betydligt billigare än att gå till en klinik). Du beställer detta HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
10 years ago

OOOh my gad vad jag skulle vilja ha den där produkten! Är besatt av vita och välmående tänder!! Dock har jag inte råd med en tandblekning just nu; och dricker alldeles för mycket kaffe (student you know…) för mina tänders bästa – försöker intala mej att man får beräkna kostnaden, typ. Att gott kaffe är värt risken för missfärgade tänder! (..eller inte, det lät inte så bra i skrift som i min hjärna :-P)

Ville egentligen bara tacka för alla tips på ditt ”hur klarar jag mej utan sömn”-inlägg som du gjorde efter min fråga om hur du överlever perioder utan sömn… Tusen tack, ska vidarebefordra dina knep till de i familjen som inte är några internet-råttor men väl har dålig sömn i perioder. Själv har jag rehabiliterat mej efter några operationer, och varit sjukskriven några år – och därmed känt mej så där slut som du beskriver i ditt inlägg väldigt många gånger (!!), när det inte känns som man ens orkar tänka! Kan bara hålla med om att mat och näring i det läget faktiskt gör stor skillnad, boostar bort en från trötthet ibland; mer än man kan tro.

Nåväl, lite lång kommentar men tack för en fin blogg 🙂 Hade jag inte bort halva-Sverige bort så hade jag utan tvekan anmält mej på eran blogghelg!! (Lite smått avis..)
Kramar å önskan om en bra kväll och helg 🙂

EaseWhite
10 years ago

Hej Lina!

Vilka är vi att neka en student sin önskan om vitare tänder? 🙂 Släng iväg ett mail till oss med din adress så skickar vi över ett paket till dig som en liten present.

Info snabel-a easewhite.se

Lina
Lina
10 years ago

Åh! Gladare nyhet än så får man leta efter så här i tentapluggs-tider. Har just slängt iväg ett mail till er och som jag skrev;
Har man fina tänder så behöver man inte andra accessoarer 😀

Tack!!
//Lina

Nästa inlägg

Tips på bakverk till ALLA HJÄRTANS DAG! ❤️

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x